Реклама


Понеделник, 14 Декември 2015г. 20:31ч.

СЪДБОВЕН ХОРОСКОП НА ЗОДИЯ ДЕВА ЗА 2016

Оценете статията
(0 гласа)

Вашата финансова година се очертава доста стабилна. През 2016 г. ще сте в състояние да научите нови трикове и тенденции във финансовата област. През идващата година много от представителите на земния знак Дева ще се научат как да коригират допусканите от миналото грешки в бюджета си. И най-същественото през годината Девите ще имат пълен контрол върху своите финанси. Няма да усещате твърде силен натиск по отношение на дългове и непогасени задължения, но и не очаквайте шокиращи парични приходи. Вие сте рационални и практични, но все пак се пазете от изкушения, които биха ви вкарали в непредвиден паричен дълг. Направените мъдри решения ще ви наградят със спокойна и стабилна среда. Възможно е не добре обмислените решения да имат сериозни последици в живота ви за следващите няколко години. За вас, Девите, не е тайна, че парите са почти всичко в този модерен свят.

Любовният и семеен живот за Девите ще премине гладко и плавно. През годината ще сте в състояние да се движите в положителна посока, научили много от вашите в миналото. Не се колебайте отворите съзнанието си за идеите на партньора си. Напълно възможно е от там да се роди прекрасна идея, която да реализирате в бъдеще време. Но не само. От значение за добрите отношения е да се научите да се вслушвате и да разбирате неговите / нейните становища. Да се опитате да разберете какво харесва или какво. Понякога е възможно вашите мисли да не са в правилната посока, когато става въпрос за любов. През годината ще сте в състояние да видите взаимоотношения си от нов ъгъл. За много от представителите на слънчевия знак Дева 2016 г. е идеалното време да се направят големи промени в живота и най-вече в любовта. От юли и август ще усещате много романтика и страст. За необвързаните е чудесен период най-сетне да срещнат своята половинка. Не изключени някои от Девите да минат през олтара към края на годината.

Задаващата година ще е добра по отношение на вашето здраве. Повее проблеми са възможни по отношение на вашето емоционално и психическо състояние. Бъдете оптимисти и не се форсирайте прекалено. Поддържайте нивото на своята издръжливост като правите редовни физически упражнения. В периодите на свръх натовареност е добре да тренирате йога, тай чи или някое бойно изкуство. Обърнете внимание и на диетата си. Научете се да почивате ефективно. Всичко това ще доведе до положителни промени както по отношение на здравето ви, така и в енергетиката и мотивацията ви. През лятото, когато се очертават редица промени е добре да сте особено внимателни по отношение на стреса и хроничната умора. Научете се да балансирате между кариерата, семейството и всички задачи. Фокусирайте вътрешната си енергия към позитивни канали и преди всичко пазете здравето и нервите си.

Последна промяна на Вторник, 26 Юли 2016г. 09:54ч.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...