Реклама


"Влад": Сюжет на хитовия сериал

Оценете статията
(0 гласа)

 

За какво се разказва в сериала "Влад"?

 

Адриан е млад мъж, който се подготвя за сватбата си с любимата си Елиза и разчита на подкрепа на своите най-добри приятели Щефан и Лео, на които се доверява напълно. Той обаче не подозира, че те планират заговор срещу него. Щефан Лео и Елиза извършват обир в местно казино, но Щефан по невнимание убива и единият от охранителите. Адриан обаче е този, който е обвинен и осъден за престъплението.

По време на процеса Щефан, Лео и Елиза свидетелства срещу него. 12 години по-късно Адриан инсценира смъртта си в затвора. Той се подлага на пластични операции и приема нова самоличност, завръщайки се в Букурещ под името Влад. Неговата единствена цел е да открие истината за предателството и да отмъсти на тези, които са провалили живота му.

Излъчването на сериала в Румъния започва през 2019 година и за кратко се превръща в най-гледания за последното десетилетие филм в северната ни съседка. Той е адаптация на турски телевизионен филм "Езел", чийто сюжет е вдъхновен от безсмъртното произведение на Александър Дюма-баща "Граф Монте Кристо" . Главните роли са поверени на чаровните актьори Адриан Нартея - Влад, Олимпия Мелинте - Елиза, Андрей Арадиц - Щефан и Емилиян Опера - Лео.

loading...

 

Последна промяна на Петък, 01 Януари 2021г. 16:48ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...