Реклама


"Безмилостен град": Дженк иска да отмъсти на баща си и Недим за трагедията с Шениз!

Оценете статията
(0 гласа)

Джемре казва на Недим, че се гордее за неговата постъпка,тъй като той е успял да оневини Агях, намирайки записа. Джерен посреща Недим в Имението и му задава въпроси относно Агях. Той я подминава без да отговори нищо. Недим продължава да не обръща никакво внимание на Джерен, изваждайки един куфар, той започва да подрежда дрехи в него. Недим казва, че ще отиде да живее с чичо си във Фермата. Джерен също иска да тръгне с Недим. Той отговаря, че не иска да я вижда. Да прави каквото пожелае. Недим не се интересува от нейните желания. Също така, Недим й казва, че когато, той е в имението, не желае да я вижда в неговата стая. Джерен се интересува къде да бъде, къде да живее, когато Недим се върне, тя вече трябва да си е намерила нова стая, където да живее. Джерен се интересува какво ще кажат хората, тъй като те все още не са разведени. Недим казва, че като за начало, ще живеят в отделни стаи, след това, той ще измисли какво да направи.

 

Недим и Джерен се скарват сериозно. Недим крещи на Джерен, че тя е виновна за това, че е предала записа на чичо му. Нарежда на Джерен да се маха от стаята. Джерен излиза от стаята и се заканва на Недим, че ще му върне всичко, което той прави срещу нея. Тя знае, че Недим е брат на Недим. "Недим ще дойде и твоят ред", казва Джерен, всички ще си получат заслуженото за това как са постъпили с мен.

Джемре информира Дженк и Дамла, че баща им е взел вината върху себе си за падането на Шениз от покрива. Но Недим е направил всичко възможно, като е издирил записите и е доказал невинността на Агях.

Джемре информира Дженк и Дамла, че баща им е взел вината върху себе си за падането на Шениз от покрива. Но Недим е направил всичко възможно, като е издирил записите и е доказал невинността на Агях.

Дамла се интересува, защо баща й е поел вината. Дженк я съветва да го попита, когато се появи. Ако баща ми не дойде, когато майка ми е в това положение, то по-добре изобщо да не идва. Дамла звъни на баща си. Тя пита баща си дали ще дойде да види майка й, защото тази нощ е много важна за нея. Агях отговаря, че трябва да приключи разговора и по-късно ще й се обади.

Недим пристига във Фермата. Недим казва, че ще бъде негов гост няколко дни. Недим добавя, че на него му е било неспокойно и поради тази причина, е решил да го посети. Агях отбелязва, че сега не иска да вижда никого. Дори и себе си. Това ще продължи, докато не излекува раните си. Но Агях дори не знае как да направи това. Агях съветва Недим да се върне в имението, защото му е необходим да бъде там. Единственото нещо което би ми помогнало сега, казва Агях - това е да бъда сам. Недим се съгласява с чичо си и си тръгва.

Недим гледа инвалидния си стол и си припомня думите на лекаря, който казва, че състоянието на Шениз може никога да не се по-добри и тя да бъде в първоначалния и вид. Младият мъж си припомня как Шениз го е измъчвала.

Недим сяда на инвалидния стол. Сякаш да забрави какво му се е случвало.

Джемре се обажда на своята приятелка Озге, за да я предупреди, че няма да може да вземе участие тази вечер в концерта. Моли я да го отложи. Йозге не е съгласна. Тя се страхува, че нейният началник ще я накаже. Джемре се обосновава, че ситуацията е такава и Йозге трябва да приеме нейното отсъствие тази вечер. Приятелката й се притеснява, че ще ги уволнят. И обяснява, че тази вечер в заведението всичко ще бъде заето, няма да има нито една свободна маса и ако Джемре отсъства, това ще доведе до непоправими последици и за двете. Джемре е длъжна да отиде в заведението тази вечер.

Оя се обажда на Башак и й съобщава, че планът се променя. Тя й казва, че е длъжна да остане в имението. Башак опонира, че вече си е приготвила багажа и е готова да се маха. Башак е длъжна да се съобрази с новата ситуация, защото Агях е оправдан. И той ще се върне в Имението. А това работи в нейна полза. Башак казва на Нуртен, че се отказва от заминаването от Имението. Баща ти казва, че ще остане само заради Нуртен. И тя трябва да оцени тази нейна постъпка.


Дамла се оплаква на брат си, че те, двамата са сами със своята болка. Всички са ги изоставили в този тежък момент. Тя се оплаква, че баща й постъпва неправилно като ги доставя в този труден момент.

Дамла е много благодарна на Дживан, че в този труден момент, той е до нея. В заведението, Джемре се готви да започне своето изпълнение, когато пристигане Недим.

Във Фермата Агях е запалил камината и размишлява. Пристига Дженк. Той влиза в стаята и първото нещо, което му се набива в очите, това е пистолета, който стои на масата.

Пита Агях какво се случва. Първоначално Агях признава вината си относно Шениз, а след това се е отрича от нея. Дженк моли за обяснение. Дженк се интересува, какво толкова е изплашило майка му, че тя дори си е сменила паспорта. Нещо свързано ли е с Недим, пита Дженк.

Дженк се интересува, какво са си говорили в този ден с Оя и Недим? Агях отговаря, че той нищо не е направил. Цялата вина е на майка му. Всъщност всички имат вина допълва Агях. Ключът към отговорите държи майка ти, съобщава Агях. Моли се, тя да остане жива допълва Агях. Ще можеш спокойно да й зададеш тези въпроси съветва Аях Дженк. Но Дженк настоява, все пак, той да му даде отговор. Но не получава такъв. Дженк си тръгва ядосан.

Дженк си тръгва ядосан от Фермата. Недим получава обаждане от Оя. Тя му казва, че знае какво се е случило и го пита нуждае ли се от нейната помощ. Недим отказва всякаква подкрепа от Оя. Оя е бясна. Оя казва, че Недим е същия, както тези, които са й причинили болка. Ти си на страната на чичо си. Недим предлага на Джемре да се приберат заедно вкъщи.

Джерен вижда, че Недим и Джемре се прибират заедно. Дженк пристига и с един удар сваля Недим на земята. Той го пита: "Какво каза на баща ми? Какво го излъга Недим?" Той отговаря, че не е излъгал никого. Дженк приканван Недим да му каже какво е замислил. Дженк заплашван Недим, че ако има нещо общо с трагедията в семейството, трябва да се бои от него. Джерен тържествува защото вижда как Джемре удря шамар на Дженк.


Дженк отива в болницата. Дамла го пита, къде е бил досега? Дамла иска да разбере има нещо ново във връзка с баща й. Дженк моли Дамла да забрави за момента за баща й.

Докторът иска да поговори с Дамла и Дженк за състоянието на майка й.

Тайно от всички, в болницата се появява Агях. Той застава пред леглото на Шениз и я пита: "Коя си ти ?" Ти не си тази жена, с която аз делих едно легло толкова години. Ти остави без детство Недим и Дженк. Всичко това ти направи, за да прикриеш мръсното си дело. Това не е всичко, аз още не съм приключил с теб казва Агях. Докато не понесеш отговорност за всичките си злини, няма да напуснеш този свят.

Юсуф кара Недим да подпише договорът, колкото е възможно по-бързо. Недим вика в офиса си адвоката на фирмата. Юсуф казва, че големите вложение не харесват нерешителните хора. Адвокатът на фамилията и на компанията, съобщава, че внимателно са прегледали договора и смятат, че има рисковани стъпки за компанията.

Съветниците на Недим го карат да промени някои пунктове от договора. Независимо от това, че го предупреждават за опасностите, Недим решава да подпише договор. Башак забранява на Нуртен да дава бебето на Джерен.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...