Реклама


УСТАНОВЕНА Е САМОЛИЧНОСТТА НА 10 ОТ 16 - ТЕ ПОСТРАДАЛИ

Оценете статията
(0 гласа)

Установено е самоличността само на десет души от 16-те ранени при катастрофата на магистрала „Тракия”. Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов на брифинг в Министерски съвет, предаде Агенция „Фокус”. Разпознаването на шестима пострадали все още продължава. 
Всичко, което е събрано от магистралата – като лични вещи и багаж в момента, се проверява, за да може да бъдат намерени лични документи, мобилни телефони и чрез тях да бъде направено разпознаването на загинали и ранени. 
Вътрешният министър каза, че първо ще бъдат информирани близките, за да не става така, че те да научават от медиите неприятната новина. 
Освен на телефон 112, са обявени два телефона за информация в областната дирекция на МВР в Пловдив - 032 932 280 и 032 932 281. 
Към момента има само хипотези за причината за тежката катастрофа. В момента се прави оглед на мястото. Назначени са експертизи. 
„Можем в момента само да изведем хипотези, но нищо конкретно не бихме могли да кажем. Може да се каже категорично към момента, че шофьорът не е употребил алкохол. Веднага е взета алкохолна проба. Остава да направим хипотези за превишена скорост или, че водачът е заспал”, каза министърът.

Последна промяна на Сряда, 15 Юни 2011г. 07:54ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...