Реклама


ВИХРА ОСТАВА В "ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ"

Оценете статията
(0 гласа)

Вихра Петрова ще води “Отчаяни съпруги" заедно с Мая Савова и през този сезон на “Станция Нова” по Нова тв.

Това беше телевизионната интрига тази седмица, след като Иван Христов заживя с друга водеща - Ирина Сарачинова. Той и колегата му Андрей Арнаудов дори използваха ситуацията, за да рекламират предаването си, което се връща на екрана в неделя, 4 септември.

Вихра била поканена да остане на работа и приела. Миналото лято това не се случи с Даниела Янков, с която Андрей Арнаудов се разведе. И на нея са й предложили да продължи - двете с Вихра бяха водещи на рубриката, но си тръгна за Белград.

Дни преди старта на “Станция Нова” е било под въпрос оставането на Сарачинова като лице на “Най-добрата майка”. В крайна сметка промяна няма да има и там.

Новите неща всъщност ще са в “Рулетка”. Витомир Саръиванов вече няма да я прави и няма да участва в магазинния блок.

Водещ на рубриката ще е Иво Христов, който е познато лице за Нова тв. Преди години, когато телевизията беше на сръбския собственик Дарко Таминджич, сутрешният блок имаше различни водещи за всеки ден от седмицата. В петък го правеше Христов. После той се премести в печатна медия, сега е фрилансър във в. “Сега” и сп. L'Europeo. Пише клаустрофобичен роман, но през цялото време не е спирал и преводаческата си дейност. Владее изключително добре няколко езика, но най-вече френски.

Саръиванов се върна снощи късно от Германия, където беше с Иван и Андрей за новия им проект “Разбий Иван и Андрей”.

Междувременно ръководството на Нова тв даде още един час тв време на “Станция Нова”. Тя ще започва по-рано - в 9 ч, и ще продължава 8 часа и 45 минути.

Така дългият блок застава директно срещу Лора Крумова - бившата звезда на Нова тв, която успешно прави “Тази неделя” по Би Ти Ви. Изненадата на конкуренцията е, че Лора ще има още два часа предаване, но в събота. Тогава тя ще прави “Тази събота”. През новия сезон Нова тв едва ли ще пусне сутрешен блок тогава. Засега излъчва филми.

 

 

 

24chasa.bg

Login to post comments
 

Рекламни

loading...