Реклама


ДАНИЕЛА ОПИТАЛА ДА СЕ САМОУБИЕ СЛЕД ИЗНЕВЯРАТА НА АНДРЕЙ?

Оценете статията
(0 гласа)
Конкретната причина за скоропостижния развод нас Андрей Арнаудов със сръбкинята Даниела Янков най-сетне излиза наяве след година и половина мълчание и недомлъвки. Както мнозина предполагаха, имало е защо истината за развода да бъде крита ревностно от “опосума”, твърди в. “Всеки ден”, цитиран от Агенция "блиц".
След като залавя Андрей за й изневерява в семейния апартамент с близката й приятелка Маргарита Будинова, Даниела прави опит да се самоубие чрез автомобилна катастрофа. Драмата се разиграва на 16 май 2010 г., когато тя се прибира изненадващо от Белград в софийското им жилище.

Даниела навярно е усещала, че семейният апартамент се обитава от друга жена и устройва изненада на Андрей – блондинката не го информира, че се прибира ден по-рано от Сърбия. Тя всяка седмица пътувала до родния Белград и се прибирала в сряда или четвъртък според графика на тв шоуто “Отчаяни съпруги”, което водеше с Вихра.

Сръбкинята влиза за последно в семейното им жилище в София и се натъква на кошмарна гледка – мъжът й Андрей пие сутрешно кафе и фреш с една от най-добрите й приятелки Маргарита Будинова. Шокът бил толкова голям, че тя и до днес не може да си спомни какво е направила освен това, че на секундата напуснала жилището.

Час по-късно тя се блъска с колата си на път за Белград в близост до българо-сръбската граница на Калотина. Катастрофата е тежка и сякаш е предизвикана умишлено от Даниела – автомобилът буквално се врязва с висока скорост в скалите от дясната страна извън пътното платно.

Стройната блондинка и до днес отрича пред приятелките си, че е опитала да се самоубие. Тя е откарана в болницата в Димитровград с множество синини и натъртвания. Лекарите и полицаите, съставили протокола за катастрофата, се досещат, че сръбкинята е опитала да сложи край на живота си, когато тя със сълзи на очи и отчаян глас моли докторите да излъжат мъжа й Андрей, че е напуснала лечебницата.

Опосумът научава за катастрофата от Яна – близка приятелка на Даниела, на която тя се обажда след удара в скалите. Тя я моли да я вземе и откара от Димитровград до Белград. Дружката й тръгва спешно, но не спазва обещанието си и се обажда на Андрей и на Вихра.

В крайна сметка Даниела е убедена от Вихра да се върне в София и блондинката нощува в дома на Иван и Вихра, а на следващия ден в София идват приятели от Сърбия, за да я приберат. Даниела не желае да се види с Андрей, за да чуе обясненията му, среща се единствено със свекърва си Илиана.

Впоследствие Андрей и Маргарита Будинова ще твърдят, че този ден танцьорката просто се отбила в дома на “опосума” – да, между тях вече хвърчали флуиди, но тя настоявала “опосумът” са намери начин да съобщи на Даниела за деликатната ситуацуия.

Последна промяна на Петък, 16 Септември 2011г. 08:01ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...