Реклама


Сряда, 26 Октомври 2011г. 08:02ч.

ИВАН И ВИХРА ПАК ЗАЕДНО

Оценете статията
(1 vote)
Иван и Вихра отново са заедно и са заровили томахавките. Водещите се помирили преди десетина дни и вече дори излита като семейство.
Двамата били засечени в понеделник в столичен парк в компанията на дъщеричката им Ава, твърди в. “Всеки ден”.

Иван и Вихра изглеждали в добро настроение, приказвали си и се радвали на игрите на детето. Помирението между двамата било дело на майката на Иван – Сашка. Бабата на Ава заклела родителите й да се сдобрят в името на малката, която страдала силно след раздялата им и дори спряла да спи и да се храни от мъка.

Тъй като детето основно е поверено на грижите на свекървата Сашка, тя не издържала да гледа страданията му. “Или ще се държите като възрастни хора, или аз ще взема Ава. Съдът ще ми я даде, защото и без това аз съм я отгледала”, заканила се майката на Иван.

Според запознати със семейната драма и Вихра, и  “опосумът” приели насериозно заплахата и провели помирителен разговор. Уговорили се веднъж седмично да излизат двамата с детето за по няколко час, за да вижда 6-годишната Ава мама и татко усмихнати.

Запознати обаче са на мнение, че “раздялата” на Иван е пиар акция, която целеше да отклони обвиненията срещу него и бизнес партньора му Андрей за смъртта на Васа Ганчева. Тв критичката почина седмици, след като тяхно предаване й спретна скрита камера, чрез която я уличиха в искане на подкуп. Няколко месеца по-късно, от обвиненията срещу тях за кончината й няма и спомен, тъй като медиите се занимаваха основно с "любовните истории" на Иван с Вихра и Ирина Сарачинова.

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...