Реклама


ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРИЗНА, ЧЕ ДИМИТЪР СТОЯНОВ МУ ИСКА ОСТАВКАТА

Оценете статията
(0 гласа)
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призна негласно, че евродепутатът от партията му и негов доведен син Димитър Стоянов е поискал оставката му. "Мога да кажа, че той израсна до това, което е сега, благодарение на мен. През годините видях доста предателства", коментира той в кулоарите на парламента, съобщава БЛИЦ.
Повод за исканата от Стоянов оставка било лошото представяне на "Атака" на отминалите наскоро президентски и местни избори.

"Питайте го него дали ми е искал оставката", каза Волен Сидеров и обясни, че той бил пълнолетен човек и само можел да каже какво е правил и какво не. Димитър Стояниов не е коментирал досега публично скандала, а телефонът му е изключен.

Волен Сидеров призна, че знаел слуховете, че му е искана оставката не само Димитър Стоянов, но и о други хора.  В това той вижда пръстът на ГЕРБ. "Това е част от офанзивата, която ГЕРБ и лично нейният лидер Бойко Борисов води срещу "Атака". 

Планът на управляващите включвал обработката на депутати, привличане и купуване, включително и сплашване. "Явно този план върви и по отношение на Димитър Стоянов, допълни лидерът на "Атака"
Login to post comments
 

Рекламни

loading...