Реклама


ВОЛЕН И КАПКА РАЗДЕЛЕНИ

Оценете статията
(0 гласа)
Образецът на семейство, еднакви политически идеали и партньорство в работата, какъвто представляваха Волен и Капка Сидерови, е разбит на пух и прах.
Дългогодишната им връзка и брак се разпаднаха, двамата са разделени от месеци, а причината за всичко е 29-годишната депутатка Деница Гаджева, която завъртя главата на партийния лидер, твърди в. „Всеки ден“, цитиран от БЛИЦ.

Сидеров се изнесъл от общия дом с Капка и живее с Деница. Близките на двойката недоумяват как е възможно 55 -годишен мъж да се заплесне по млада и амбициозна пресметливка, която на всичко отгоре, според политическата клюка, е ходила и със сина на Капка. 

Именно благодарение на връзката си с Митко тя влезе в партията и стана депутат още в предишния парламент. Някои оприличават Деница на Софи Маринова, която след като се омъжи, избяга с големия син на мъжа си - Дачо. „Същата работа, ама наопаки“, смятат депутати. 

Факт е обаче, че откакто се е прехвърлила върху Волен е придобила власт над партията, над вестник „Атака“ и най – вече над Сидеров. „Той не си дава сметка, че толкова владо момиче ще му навлече само неприятности и ще опропасти живота му“, смятат близки до партийния водач. Волен и Деница имат близо 30 години разлика във възрастта и за всеки е ясно какви са амбициозните й планове. 

Самата Капка Сидерова все още не е коментирала темата и от седмици е с изключен телефон.
Последна промяна на Събота, 19 Ноември 2011г. 08:48ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...