Реклама


ДИМИТЪР СТОЯНОВ: ИЗКЛЮЧИХА МЕ НА СРЕДНОЩЕН СБОР

Оценете статията
(0 гласа)
За последно се видях с Волен Сидеров в понеделник и разговорът протече доста агресивно от негова страна – пита ме защо не съм бил в НДК в нощта на изборите. Знаех, че ще има изпълнения с надуваемите кукли и обясних, че съм от интелектуално семейство и не може да се размахват сексуални атрибути по този начин.

Това заяви евродепутатът и доведен син на лидера на “Атака” Димитър Стоянов в тв рубриката “Рулетка” на “Станция НОВА”, цитирана от БЛИЦ. Той обясни, че още в понеделник на заседание на парламентарната група н партията поискал оставката на Сидеров, а това станало публично достояние.

Когато един човек се изключва от партия, трябва да има мотиви. Аз не съм изменил на идеите на “Атака”, категоричен бе Стоянов.

Една от тези надуваеми кукли може да се сложи на мое място в Централния сбор на партията– като ти се качи либидото, можеш да я използваш, а и тя не иска оставки, пошегува се евродепутатът.

Ако искат да ме спрат да говоря, могат по-евтинко да наемат някой за мокра поръчка и да ме отстранят физически – за 10-15 000 лв. могат да си решат проблема, не като ме изключат от партията, каза още Стоянов.

Кръвта вода не става. Моето семейство е семейството на Радой Ралин и от него съм научил – не мога да си мълча. Моят прапрадядо се казва Таню Стоянов войводата – заедно с Христо Ботев формира чета. Води борба срещу турците. Това е моето семейство, продължи Димитър Стоянов.

За нова формация не искам да говоря. Аз изобличавам тези, които предават идеите, които заедно сме започнали да реализираме.

На среднощен сбор съм изключен от партията с мотиви, че е уронен престижът на партията, като втория Трайчо Костов съм, каза още синът на Капка Сидерова. Той е категоричен, че има провал на “Атака” на изборите – “Падаш от 600 000 на 100 000 гласа”, аргументира се Стоянов.


Всички които изгубиха изборите, си подадоха оставката, каза той, визирайки лидери на други партии назад във времето. Какво излиза - бившата БКП е по-демократична партия от партията на първия главен редактор на в. “Демокрация”, каза още Димитър Стоянов.

С Деница Гаджева сме съученици, каза лаконично той, попитан какви са му отношенията с депутатката от “Атака”, която стана ябълка на раздора в редиците на партията.

 

 

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...