Реклама


НОВИ ПАЛЕЖИ НА КОЛИ, ИМА ЗАДЪРЖАН

Оценете статията
(0 гласа)

 

За поредна нощ горяха автомобили встолицата. Подпалена е една кола в столичния квартал Захарна фабрика, на ул. "Кукуш". От пламъците е пострадал и още един автомобил, който се е намирал в съседство, съобщава БГНЕС, цитирана от Дарикнюз.

Подпаленият автомобил Опел "Зафира" не е пострадал сериозно. Обгорял е задният фар на колата, задната врата и задната броня, като вероятно пожарът е тръгнал от мястото, където е фарът. Намиращият се в съседство автомобил „Форд Фокус" почти не е пострадал при палежа. Леко е обгорял единствено регистрационният номер, намиращ се в задната част на автомобила. По думите на собственика на „Опел"а, инцидентът е станал около 2 ч. през нощта, като пожарът първоначално е бил забелязан от неговите съседи, които са се включили в гасенето.

Извършителят на палежа е задържан. Той е 27-годишният Радослав Стоянов, регистриран е за наркотици.

За палежите на автомобили до момента са задържани двама души - Владислав Николов - Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки. Вчера съдът остави Куката в ареста. Той е обвинен за палежа на три коли в квартал "Западен парк". Юлиян Ковачки е задържан в нощта срещу 16 декември, като е бил подложен на детектор на лъжата, на който се е провалил. Ковачки е обвинен за палежа на коли в "Младост" и "Хаджи Димитър". Ковачки е криминално проявен. Към момента не е установена връзка между него и другия задържан за палежите Куката.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...