Реклама


ЦВЕТАНОВ ПОМОГНАЛ ДА БЪДЕ СПАСЕН БРАТА НА УБИТАТА ЯНА

Оценете статията
(0 гласа)
Намесата на Цветан Цветанов помогнала да бъде спасен брата на Яна Кръстева.
Братът на убитата в Борисовата градина Яна Кръстева бе опериран успешно благодарение на вътрешния министър Цветан Цветанов и главния секретар на МВР Калин Георгиев.
Това съобщи бащата на удушеното на 9 юли момиче от с. Хърлец Явор Кръстев, пише "Монитор", цитиран от БЛИЦ. 19-годишният му син Николай имал язва. В нощта срещу 23 декември момчето се почувствало зле и веднага трябвало да бъде оперирано.

„Искам да благодаря на екипа на МВР болница. Калин Георгиев и Цветан Цветанов взеха нещата присърце и с едно телефонно обаждане уредиха синът ми да бъде настанен там”, обясни пред „Монитор” Явор Кръстев. Николай първо бил в болницата в Козлодуй, но там му дали само болкоуспокояващи. Притесненото семейство решило, че му трябва помощ от специалисти, и бащата се обадил на Калин Георгиев. После момчето било откарано с кола на ломската Бърза помощ до София. Сега е в реанимацията на МВР болница.

„Някои хора дават бонбони на лекарите и на тези, които са им помогнали. Аз просто искам да кажа едно мъжко „благодаря” на лекарския екип, както и на Цветан Цветанов и Калин Георгиев. Желая им здраве, късмет и успехи през Новата година”, заяви Явор Кръстев. 

Бащата разказа, че все още няма информация за резултатите от експертизите в Австрия, които да покажат дали задържаният и по-късно освободен Пламен Трифонов е убил Яна.
Последна промяна на Вторник, 27 Декември 2011г. 08:26ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...