Реклама


Четвъртък, 12 Януари 2012г. 08:26ч.

ВИХРА НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАБОТИ В "СТАНЦИЯ НОВА"

Оценете статията
(1 vote)

Изневярата на Иван Христов с Ирина Сърачинова обърка не само живота, но и работата на Вихра.

Вихра Петрова вече не иска да е водеща на “Отчаяни съпруги”. Тя има намерение да си тръгне от предаването “Станция Нова”, което се продуцира от съпруга й Иван Христов. Двамата обаче драматично се разделиха през лятото, след като той заживя с Ирина Сарачинова - водеща на “Най-добрата майка” - друга рубрика от същия неделен блок на Нова тв.

Желанието на Вихра няма нищо общо с работата, продиктувано е от лични мотиви, казаха хора от телевизията. Ако двамата продуценти - Иван и колегата му Андрей Арнаудов, не успеят да я убедят да остане, ще й търсят заместничка. Другата водеща - Мая Савова, съпруга на журналиста Крум Савов, продължава да работи с тях.

В същото време Сарачинова ще има двойно повече работа, тъй като става лице на новия им сутрешен блок “Почивна станция”. Той ще се излъчва и в събота, и в неделя от 14 януари. Заедно с нея на екрана ще са още Витомир Саръиванов, Стефан Щерев и Яна Грудева, която в неделя ще бъде заменяна от Нана.

Блокът е от 9 ч докъм обяд, като в неделя ще прелива в “Станция Нова”. А в края на “Станцията” понякога като водещи ще влизат Иван и Андрей. “Само когато имаме важен гост или ни впечатли конкретно събитие, ще се включваме в предаването. Иначе сме се отдали на презареждане до септември”, каза Арнаудов.

След “Разбий Иван и Андрей” двамата излизат в нещо като творчески отпуск. Ще работят върху проекти за нови предавания. С едно от тях ще се завърнат задълго на екрана. Искат да пуснат и втори сезон на последното им шоу, което напомняше “Бързи, смели, сръчни”, но в друг вариант.

 

 

 

 

24chasa.bg

Login to post comments
 

Рекламни

loading...