Реклама


ОТКРИХА ТРУПА НА ИЗЧЕЗНАЛАТА МИРОСЛАВА ОТ ПЕРНИК

Оценете статията
(1 vote)

 

Откриха трупа на изчезналата Мирослава Николова от перник. По непотвърдени данни патоанатомите са установили, че Мирослава е убита веднага след отвличането й и на практика от началото на ноември насам полицията е издирвала труп, коментира БЛИЦ.

Мирослава Николова от Перник изчезна в началото на ноември миналата година, след като си тръгнала от залата за тренировка след 20 часа. От тогава до днес от момичето нямаше и следа. Тя беше обявена за издирване чрез всички съществуващи информационни системи - Шенген, Интерпол и т. н. 

Една от версиите за изчезването й беше отвличане. Сестрата на момичето дори твърдеше, че е имало телефонни обаждания със заплахи от похитителите й.

Според полицията момичето по-скоро е избягало от семейството, в което имало проблеми, заради пристрастената към алкохола майка, някъде зад граница.

Двама души са задържани като съпричастни за убийството на 18-годишната Мирослава от Перник, предаде  Агенция “Фокус”, цитирайки Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи. 
От момента на изчезването на Мирослава – вече два месеца и пет дни, колегите, работиха много активно, по всички възможни версии, с всички потенциални извършители на това престъпление, включително и версиите отвличане и убийство, каза министър Цветанов.
„След всички действия, предприети като оперативно-издирвателна работа, във вчерашния ден бяха задържани две лица като съпричастни за извършването на убийството на Мирослава. Те са познати на жертвата. Само преди минути в покрайнините на Перник беше открито тялото на Мирослава”, каза министър Цветанов. 
Продължават процесуално-следствените действия. 
Благодаря на колегите от ГДБОП, от ОД МВР Перник, Окръжна прокуратура в Перник и Върховна касационна прокуратура за всичко, което съвместно направихме, за да можем да заловим извършителите на това изключително тежко престъпление – каза министър Цветанов. Оттук нататък нещата са в ръцете на правораздаването, добави той.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...