Реклама


ЗАДЪРЖАНИЯТ ЗА УБИЙСТВОТО НА МИРОСЛАВА СЕ ГРЪМНАЛ В ТОАЛЕТНАТА

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Продължават действията  във връзка с убийството и самоубийството в Перник, съобщиха от пресцентъра на МВР. След активни оперативно-издирвателна работа, вчера в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” (ГДБОП) са доведени заподозрени като съпричастни към изчезването на 18-годишната Мирослава от Перник. След проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният С.С. от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава. Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата.
В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което С. С. сътрудничил активно, рано тази сутрин, с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.
Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град. При претърсване и изземване в къщата на заподозрения, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. С.С. успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно. 
Образувано е следствено дело.
Работата по случая продължава под ръководството на ВКП и Окръжна прокуратура – Перник.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...