Реклама


МАЙКАТА НА МИРОСЛАВА: ПОЛИЦАЙТЕ НАМЕКВАХА, ЧЕ НИЕ Я КРИЕМ

Оценете статията
(0 гласа)
Дайте 2 дъски да закова тази полиция, нищо не върши. Обвиняваха ме, че аз съм я отвлякла. Това  е казала  пред БЛИЦ Емилия Николова, майка на 17-годишната Мирослава, чийто труп бе открит днес под моста в град Батановци.

Емилия продължи с обвиненията срещу полицията, която близо 2 месеца правеше опити да открие дъщеря й. Съсипаната жена каза, че през цялото време пернишките ченгета намеквали, че едва ли не те я крият. 
Майката обясни, че от сутринта е на успокоителни и че едва се държи. "Ако трябва ще ги изпия всичките”, каза още Емилия Николова. 

Тя разказа, че през цялото време Стойчо Стоев, който днес се самоуби, се правил на загрижен и притеснен. Мъжът, който призна, че е автор на отвличането й, често ходил в дома на семейството и сам предлагал да им помогне с каквото може.

Сестрата на Мирослава – Елеонора, също хвърли тежки обвинения към полицията. Тя заяви, че през последните 2 месеца от МВР й казвали да не се притеснява за нея, тъй като тя може би започнала нов живот в Германия.

“Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното“, през сълзи сподели Елеонора.

 

blitz.bg

Login to post comments
 

Рекламни

loading...