Реклама


ВТОРИЯТ ЗАПОДОЗРЯН УБИЕЦ НА МИРОСЛАВА

Оценете статията
(0 гласа)

                                                                                                  Сн. БЛИЦ

 

 

Кой е вторият заподозрян за убийството на Мирослава?
Вторият човек заподозрян в отчличането и бруталното убийство на Мирослава от Перник, по неподвърдена информация от полицията, е 25-годишният Марио Любенов-"Заека", съобщава БЛИЦ.
Той е съученик на Борислав Чолев - приятелят на Елеонора в Природо-математическата гимназия "Христо Смирненски" в Перник, която завършват с профил биология през 2005 година.

Марио Любенов е симулирал психически отклонения, за да демонстрира завидно невменяемо състояние пред органите на реда, съобщи БНР- Благоевград. Поради същата причина, убиецът по собствено желание и в момента се намира в клиниката за психично-болни на 4-ти километър.

На 7 - ми ноември, веднага след като Мирослава е била похитена и е написала писмо до близките си, в което казва, че е отвлечена и че моли да бъде спасена, тя бива жестоко удушена с телено въже, след което бива заровена гола в странично положение, с цел "песетене на място". Според сестрата на Мирослава - Елеонора, Марио Любенов е истинският физически убиец на 17-годишната Мира.

”Едва ли през последните години сме се засичали с него 1-2 пъти и то съвсем случайно. Били сме на здрасти и толкова”, твърди Ели. През септември обаче се случило нещо странно. Марио, който живеел в единия край на града, в 7 часа сутринта изненадващо се оказал до дома на Мирослава - намиращ се в противоположна посока. Когато Елеонора го засякла, той обяснил, че спортува. „Видя ми се странно, защото беше облечен в дънки и маркова фанелка. По нищо не личеше, че тича или прави физически упражнения”, обясни сестрата на Мирослава.
Последна промяна на Събота, 14 Януари 2012г. 09:06ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...