Реклама


ЦВЕТАНОВ: ЩЕ ИМА НАКАЗАНИ ПОЛИЦАИ, ДОПУСНАЛИ САМОУБИЙСТВОТО

Оценете статията
(0 гласа)
Много въпросителни възникнаха след самоубийството на заподозряния за убийството на Мирослава.
"Самоубийството на единия задържан по случая - Стойчо Петров, е пропуск. Провежда се разследване. Полицаите, допуснали самоубийството ще бъдат наказани, но ще се прецени тежестта на наказанието- това заяви в интеврвю за БНТ вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от БЛИЦ.
Според него това се дължи на преумората и предоверяването, но заяви, че не се съмнява в качествата  на служителите на МВР.  

Все още се проверяват всички възможни допълнителни неща, свързани с убийството на Мирослава. "За голямо съжаление, това са близки хора на семейството, каза министърът и като посочи, че работата по случая е била усложнена именно от този факт и от проверката на лица около семейството.

Цветанов е бил снощи на срещата при премиера Бойко Борисов с Елеонора, сестрата на убитата Мирослава, стана ясно още от интервюто. На срещата при премиера са били още директорът на ГДБОП Станимир Флоров и директорът на ОД на МВР – Перник комисар Валентин Димитров.

За отношенията на пернишките полицаи към семейството на Мирослава Цветанов заяви, че един-двама души от полицията в Перник не са се държали добре със семейството на убитото момиче. Той самият ще разговаря днес със служителя и след това ще се реши дали да бъде наказан.

"Задържаният Марио е един от основните организатори за печатането на фалшиви пари на територията наПерник, заплашвал е и дете с убийство", каза още министър Цветанов и добави, че се надява психиатричната експертиза на Марио да бъде обективна.
Последна промяна на Понеделник, 16 Януари 2012г. 08:03ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...