Реклама


ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ

Оценете статията
(0 гласа)

Какви са любовните хороскопи на зодиите? Какви партньорства да търсят представителрите на всяка зодия?

Овен

Страстни и хаотични връзки

Овенът е огнен знак и младостта му е съпътствана от много връзки - те често са хаотични, но много пламенни, оставят му дълбоки спомени, но бързо отминават поради непостоянния му нрав. Преди тридесетата си година представителите на този знак е добре да избират сходни натури - Лъв и Стрелец. С годините Овенът съзрява, става по-улегнал и получава възможност за чудесна любовна съвместимост с Козирог и Дева. Ако сте в средата на живота - изберете именно такъв партньор. Двата земни знака притежават голяма доза практичност, а тя е нужна на Овена за равновесие. Късната любов при Овена е запазила страстта, но залага повече на духовното общуване. Затова е подходяща връзка с чувствителните интелектуалци Везни или с емоционалните мислители Близнаци.

Телец

В търсене на духовното

В младостта си Телецът е муден и твърде неагресивен в любовта и затова търси партньори сред подобните нему - Козирог и Дева. От първия знак излиза добра съпружеска половинка, но след време възниква сексуална неудовлетвореност между двамата. Девата пък е красива, но хладна, и след време омръзва на Телеца. В средата на живота духовното израстване кара този знак да се ориентира към други партньори - Близнаците, се увличат от интелекта му, Овните му дават от енергията си. И двата знака му помагат да мисли по-добре за своето бъдеще и “свалят на земята” илюзиите му. В късните си години Телецът е спечелил парите и славата си и е готов за истинска любов. Тогава го привлича Скорпион, чието интелектуално общуване приема като голяма награда в живота си.

Близнаци

По следите на огъня

Близнаците се увличат от въздушните знаци Везни и Водолей на практика през целия си живот, но особено силно в младите си години. И трите зодии са лекомислени, либерални и непостоянни. Не си търсят взаимно кусури, не се обвиняват за несъвършенствата си, но всъщност дълбоко в себе си таят неудовлетвореност и винаги искат нещо повече. Затова на средна възраст Близнаците започват да намират повече общи черти с Телец и Овен. Първият знак им предлага стабилност и приятелски отношения, вторият ги подтиква към по-агресивна самоизява. В есента на живота си Близнаците вече са изградили силен самоконтрол, интелектуалният запас, който са натрупали, е най-добрият им приятел и се нуждаят от малко повече “огън” в любовта. Тогава започва да ги привлича Стрелецът.

Рак

Контрол над чувствата

Преди тридесетата си година Ракът е силно привлечен от Скорпион и Риби - връзката му с тях е страстна, дълбока и емоционална. В много от случаите дори успява да изгради стабилно партньорство, и то за цял живот. Ако не го направи обаче, на средна възраст решава, че е време да рискува, да стане малко по-либерален и да се отърси от тревожната предпазливост на младостта си. Тогава се увлича по Близнаци и Дева. Първият знак го успокоява със своята интелектуална въздушност и виртуалност, вторият му дава усещане за сигурност заради способността си да подхожда практично към живота. В късните си години Ракът вече притежава пълен контрол над чувствата си и разбира, че му е нужен здраво стъпил на земята партньор. Тогава избира логичния Козирог, който е материалист и здрав прагматик.

Лъв

Семейна отдаденост

Лъвът е знак, който е готов да се обвърже за цял живот още в младостта. Обикновено тогава прави избор, за който рядко съжалява, и остава до половинката си завинаги. Вниманието му най-често грабват представители на огнените Овен и Стрелец. И трите знака са независими, действат обективно и безкористно. Ако все пак не се свърже в брак на млади години, в средата на живота си Лъвът сменя своите приоритети - тогава започва да харесва практичния Козирог или Рибите, които укротяват характера му. Без брак, към 40-ата си година царят на животните пак е готов да набележи нови цели. Това е времето, в което може да се появи знаменитият астрологически дует “Лъв-Везни” - съвършенството на любовта. Двата знака оформят двойка, в която всеки е изцяло подчинен и отдаден на другия.

Дева

Илюзии за стабилност

Младостта на Девата е белязана от връзки с Телец и Козирог. Те обаче не са чувствени и пламенни, а пасивни, случайни и съществуват единствено на базата на илюзията за стабилност. Телците могат да дадат малко топлота на нервните Деви, а представителите на Козирог, които са организирани и подредени, търсят в тях съвети как да станат по-практични. Бракът между тези знаци може и да е завинаги, но едва ли е представата за страстна и емоционална връзка. В средата на живота Девата става съвместима със Скорпион и Лъв. Двата знака са привлечени от нейната илюзорна слабост, но се възхищават и на интелекта й. В истинската си зрялост Девата осъзнава, че е оставила живота да мине покрай нея и започва да търси огнено партньорство. Тогава е привлечена от Стрелец.

Везни

Вечните романтици

Интимният живот на Везните в младостта най-често ги завърта в бесния вихър на интелектуални, обществени и сексуални връзки, които се преплитат помежду си и са емоционални и страстни. Но в тях любовта е малко. Обикновено в този период представителите на знака поддържат отношения с Близнаци и Водолей, не е изненада, ако с втория завършат с брак. Все пак на средна възраст Везните откриват, че се нуждаят от романтика повече, отколкото от секс, и намират съвместимост със Скорпион и Овен. Двата знака, управлявани от Марс, са привлечени от уравновесените Везни. Осъзнали силата на любовта, която ги кара да се чувстват завършени, те вечно я търсят. В по-късните им години ги привличат Риби и Стрелец, а връзката с Лъв може да ги направи щастливи.

Скорпион

Влудяващи емоции

В младостта си Скорпионите могат да се похвалят със силно сексуални връзки, страстно побъркващи, емоционални до степен на лудост. Най-често по това време партньорите им са Рак и Риби, но във “водовъртежа” могат да попаднат още Козирог и Дева. В средата на трийсетте им години безумните страсти изграждат Скорпионите като крайно властни и агресивни хора в интимния живот. Това е периодът, в който могат да създадат стабилна връзка и семейство с Телец и Везни, които са достатъчно меки и уравновесени, за да бъдат привлечени от арогантния им характер. Ако все пак останат необвързани, десетилетие по-късно Скорпионите най-после са в състояние да контролират своето властно “аз”. Тогава водеща черта на характера им става интелектът, а той привлича Стрелец и Водолей.

Стрелец

Неспокойно очарование

Пълна зависимост във връзките може да се наблюдава в младостта на Стрелеца. Той е верен партньор, пламенен, изискващ и даващ много на половинките си. Най-често избира връзки с Лъв и Овен, защото само те могат да разберат как може пълната отдаденост да е породена от абсолютна независимост. Приятни сексуални партньори Стрелците намират и сред Телците и Рибите. Но със съзряването си стават неспокойни и в средата на живота откриват очарованието на интелектуалното привличане. Тогава започват да се интересуват от Дева и Близнаци, но липсата на вътрешен самоконтрол може да провали връзките им. По-късната зрялост превръща Стрелеца във властна натура и той поглежда към Телец и Везни, които умеят да избягват агресията и да имат водеща роля, докато изглеждат пасивни.

Козирог

Практични връзки

Стабилни, пасивни, но в същото време приятни и без стремеж за обвързване са връзките на Козирога в най-ранната му младост. На прага на живота той предпочита за партньори земните Телец и Дева. От младостта до края на дните си се чувства привлечен от лекия характер на Везните, но смята, че са прекалено манипулативни за практичния му характер и ги запазва като приятели. Лъвовете го очароват, но е слаб за властната им същност. Козирогът не се бои от обвързване и е малко вероятно да има повече от един брак, но това не се отнася до връзките му. В средата на 40-те си години има силно привличане с Водолей и Скорпион. Отношенията с втория знак може да са особено силни заради ума му. През есента на живота си Козирогът вече знае какво иска и е готов за връзка с духовните Риби.

Водолей

Привлечени от хармонията

Водолей и Везни създават една от най-хармоничните връзки в зодиака и когато приключат, остават в съзнанието и на двамата като “еталон за любов”. Особено в младостта си представителите на знака са силно привлечени от равновесието, хармонията и чувството за пълнота и завършеност, които им дават Везните. Добра съвместимост имат и с Близнаци. След 35-ата си година обаче Водолеят решава, че са му нужни повече практичност, земност и материализъм и се ориентира към Девите. В този период добра връзка може да има и с Овен, който е носител на амбиция. Ако остане необвързан, в по-късната си зрялост този знак решава, че се нуждае от слава, обществено признание и положение. Тогава е склонен да се обвърже с Лъва, който има същите влечения.

Риби

Осъзната улегналост

Близки, емоционални, страстни - такива са връзките на Рибите в младостта им. По това време избират най-често партньорите си между Рак и Скорпион. Със сигурност ги влече и към Лъвовете, но не винаги успяват да се справят с властния им характер. Към тридесетата си година Рибите откриват съвместимост с Везни с тяхното равновесие, грация и миловидност. В периода на ранната зрялост вече са възможни и връзки с Водолеи, които умеят да общуват, въздушни са, но в същото време силно интелектуални и помагат на Рибите да преодолеят емоционалното си неравновесие. Характерът на този знак уляга с възрастта, става по-земен и материален. Ако постигнат кариерна стабилност и спечелят достатъчно, Рибите могат да помислят и за връзка с Дева.

 

 

 

 

 

trud.bg

Последна промяна на Събота, 11 Февруари 2012г. 18:08ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...