Реклама


ВЗРИВЕНИЯТ ВЪВ ВАРНА Е ЙОРДАН ХАРАСИМОВ

Оценете статията
(0 гласа)
Днес сутринта, в центъра на Варна, бе взривена кола в движение. Йордан Харасимов е взривеният преди час мъж в центъра на Варна, съобщи Нова телевизияцитирана от БЛИЦ.
Луксозният му автомобил "Ауди" 6 бе взривен на кръстовището пред ВИНС.

Самоличността на мъжа е определена по първоначална информация на полицията. Разпознаването му е трудно, тъй като трупът е силно обгорял. 

В автомобила е имало около 50-годишен шофьор, който е откаран в Св. „Анна” в изключително тежко състояние, гласи информацията от полицията. „Мъжът е бил с открита травма на корема. Подобни травми са несъвместими с живота”, обясниха от Областната спешна помощ. Малко по-късно от шокова зала на болницата съобщиха, че мъжът е починал.

Според запознати, 50-годишният Йордан Харасимов е сред най-крупните играчи на пазара на рапани и със сигурност е най-големият по Северното Черноморие.

Йордан Харасимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен председател на клуба по класическа борба във Варна “Локомотив 93”.

Движението на място все още е спряно, регулира се от полицейски екипи и се извършва само в едната лента. Гражданите да избягват кръстовището по бул. „Цар Борис І” и бул. „Цар Освободител”.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...