Реклама


ПРЕДСТОЯТ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО НА ПИРОГОВ

Оценете статията
(0 гласа)
До края на седмицата ще има промяна на борда на директорите на болницата, след като са станали ясни резултатите за нарушения от проверките, съобщава БЛИЦ.
Докладът на Инспектората на Министерството на здравеопазването за одит на болница „Пирогов” вече е изготвен и е връчен на изпълнителния директор професор Раденовски, каза пред журналисти министърът на здравеопазването Десислава Атанасова.

Ще направя промени в Борда на директорите. Има хора в Борда на директорите, които са представители на министерството, а вече нямат трудови и служебни правоотношения, т.е. до края на седмицата ще има смяна в Борда на директорите на „Пирогов”, обясни Атанасова. 

„Това е доклад от Инспектората към министъра, за да може министърът да се запознае със състоянието на лечебното заведение. Дадени са препоръки, дадени са предложения и констатации за отстраняване на всички пропуски и нередности в рамките на един месец съгласно закона”, посочи Атанасова. 

Този доклад ще бъде изпратен на всички останали институции, които имат отношение – на финансовата инспекция, на НАП, на Инспекцията по труда и на Прокуратурата, за да установят, дали са верни и правилни констатациите в него. Днес ще се получат писмата във всички институции с доклада, каза министърът.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...