Реклама


Понеделник, 10 Септември 2012г. 12:33ч.

ПАМЕЛА АНДЕРСЪН ИСКА ПОЛОВИН МИЛИОН ДОЛАРА ЗА УЧАСТИТО СИ ВЪВ ВИП БРАДЪР

Оценете статията
(1 vote)
Секссимволът Памела Андерсън може да прибере повече от половин милион долара за участието си в българския ВИП брадър, който започва в неделя. Заради часовата разлика с Лос Анджелис, мениджърите на звездата и нашите продуценти тази вечер ще нищят тънките сметки за колко пари точно ще влезе тя в Къщата, съобщава БЛИЦ.
Преди 2 г. Памела взе 550 000 долара за 34-дневния си престой в индийския ВИП брадър. Според запознати това ще е стандартът и за нашето риалити, но едва ли българско предаване може да си позволи такава сума. Затова най-вероятно Памела ще остане много по-малко дни.

Дори да ортстъпи в тарифата си, “спасителката на плажа” едва ли се притеснява. В момента тя потрива доволно ръце, защото от американския “Денсинг старс” са готови да й платят близо 40 000 долара на час.

Далеч по-сигурно е кои ще са водещите на ВИП Брадър. Това са актрисата Алекс Сърчаджиева -дъщеря на починалата легенда Пепа Николова, и лицето на ТВ формата – Ники Кънчев, обявиха официално от екипа на предаването.

За първи път риалитито ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това ще се случи в двойния сезон VIP Brother и Big Brother All Stars. През годините форматът е имал различни варианти за водене на живите предавания, но никога не е имало водещ, който да представя епизодите. Това винаги се е правело от т.н. глас зад кадър, но тази година зрителите ще видят Алекс Сърчаджиева в тази роля.

За лицето на Big Brother Ники Кънчев остава добре познатата му роля на водещ на живите предавания, в които вървят номинациите и изгонването на Съквартирантите.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...