Реклама


КАК ЩЕ СЕ РАЗВИВА 2013 ЗА БЪЛГАРИТЕ?

Оценете статията
(1 vote)

До септември годината ще е трудна. България ще продължава да се съобразява с Европа и оттам ще диктуват границите и рамките на нашето поведение. Ще се казва „трябва" и „длъжни сте". Амбициите на управляващите няма да са подплатени с необходимата компетентност. Това прогнозира астрологът Анелия Лечева. По думите й годината не е подходяща за започване на нов бизнес, особено свързан с производство. Предприемачите трябва да изчакат есента, преди да помислят за влагане на средствата си. Има вероятност в първата половина на годината да продължат и съкращенията.

В политически план до средата на март ще излязат наяве дълбоко пазени тайни, свързани със злоупотреби с пари. От пролетта започват процеси на трансформация във властта, свързани със съдебни дела. През май има три затъмнения - тогава не е препоръчително започването на партньорства, дори на правителствено ниво, тъй като резултатите от тях няма да са видими преди края на годината.

Пролетта се характеризира още и с голямо напрежение в международен мащаб. Очакват се протести срещу наложени ограничения, което ще се отрази и на българската икономика. Ще има внезапни загуби от промени в курса на акции, фалити на компании и приключване на дългогодишни партньорства.

През юни у нас ще се наблюдава лека финансова стабилизация и малък ръст на заетостта. В същия период е възможно на българска територия да се усети леко земетресение, а епицентърът вероятно ще бъде в Австрия или Германия. Неблагоприятната позиция на планетите през юни и началото на юли може да предизвика атентат срещу високопоставен служител в България.

В началото на юли не бива да се сключват сватби. Подходящ период е след 20-о число на месеца. В периода 20 февруари - 20 март е добре да се избягва сключването на договори и да се закупуват превозни средства или уреди.

От есента България започва постепенно излизане от кризата. Това е времето, в което се връщат направени инвестиции и могат да се планират нови. В този период ще започне увеличение на цените на недвижимите имоти, но няма да се стигнат нивата от 2007-а.

Годината ще бъде спокойна и няма да има сериозни катаклизми - земетресения, наводнения. Август и септември ще бъдат по-влажни и дъждовни и тогава е възможно преливане на реки, но без пострадали и жертви.

 

 

 

dariknews.bg

Последна промяна на Петък, 11 Януари 2013г. 10:54ч.
 

Рекламни

loading...