Реклама


ЗАСТРЕЛЯХА ЖЕНА В БУРГАС

Оценете статията
(0 гласа)

 

Простреляната тази сутрин жена е убита на излизане от магазин за плодове и зеленчуци "Свежест" в Бургас. Според очевидци, тя е руса, около 55-годишна. Носела е черна чанта, която след като паднала на земята, била на рамото й. Според съседи, тя не живее в района и е носела банкови документи, съобщи flagman.bg, цитиран от БЛИЦ. Съседите са чули гръм. Според очевидци, жертвата е руса, около 55-годишна. В момента районът е отцепен, полицаите разпитват съседи, както и собственици на околни магазини.

Магазин „Свежест“ се намира в триетажна жилищна сграда, а съвсем близо до нея има детска площадка. „В часа на убийството тук е много оживено. Родителите водят децата си в намиращата се наблизо детска градина. Можеше да стане още по-голяма трагедия“, казаха живущите в района.

Съседи са видели нисък набит мъж да бяга от мястото. Продавачката от зеленчуковия магазин заяви, че жената и друг път е идвала в магазина, макар че живее в ж. к. Лазур. Бях в сервизното помещение, когато чух пукот като от бомбичка, каза магазинерката. Показанията на съседите се разминават. Според едни изстрелът е бил един, а според други - два.

На този етап няма задържани заподозрени за убийството. Има отведени за разпит свидетели. От полицията все още не съобщават самоличността на жената, както и с колко куршума точно е била убита.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...