Реклама


ХОРОСКОП НА 2014 ГОДИНА

Оценете статията
(0 гласа)

Особено внимание през 2014 г. обърнете на укрепване на имунитета. Именно той може да стане причина за възникване на доста заболявания. Заемете се със закаляване, пийте повече витамини. Яжте по възможност повече плодове и зеленчуци, а недостига на витамини компенсирайте с хапчета или хранителни добавки.

Основните цветове са синьо и зелено. Знака от зодиака на 2014 г. е ВЕЗНИ. Символичният елемент  дърво. За някои астролози обаче годината носи друг цвят - черен, което я прави опасна. Синият Дървен Кон има много сили, защото за почва да ги натрупва още преди да е започнал да властва. Конят е единственото приказно животно в китайския хороскоп. Той е много прям и настойчив, затова винаги постига своето. Годината ще донесе напористост и динамизъм, съчетание на разсъдливост и огнени страсти. Годината на Дървения Кон е характерна с практичност, невъздържаност и избухливост.

В годината на Коня са родени Жана Д'Арк, Ал Пачино, Жан Жак Русо, Бернард Шоу, Фридрих Енгелс.

 

Общ хороскоп за 2014 година

Конят обещава да помогне на много хора да решат проблеми, които "висят" още от предходната го дина. От началото на 2014 г. ситуацията вероятно значително ще се подобри. Но на мястото на решените проблеми ще дойдат нови.

Конят няма да ни позволи да се носим по течението, без да се безпокоим за каквото и да било. По скоро хората ще попадат в сложни ситуации, с които трябва да се борят, за да преуспеят. За тази цел трябва да се разчупят предразсъдъци и стереотипи, които досега са пречели на развитието в различни сфери.

Конят не съветва в годината, в която той е господар, да бъдем прекомерно консервативни и да се придържаме към общоприетите правила, които ни заставят да се чувстваме притиснати.

В Годината на Коня всякакви скандали и конфликти трябва да бъдат изключени. Ако трябва да се реши някакъв спор, по-добре да се из ползва дипломация и тактичност.

Годината на Коня няма да е спокойна и скучна, но независимо от перипетиите, проблемите няма да са катастрофални. Промените в много сфери на живота ще бъдат положителни и човечеството за пореден път ще се убеди, че всичко отива към по- добро. Може би мнозина няма да го осъзнаят веднага, но това ще бъде истината.

Най-успешни и стремителни през тази година ще са родените в Годината на Коня, които често ще заемат управленски длъжности, ще вземат важни решения, които опре делят съдбата не само на колективи, но и на цели нации. Освен тях трябва да добавим тук и представителите на знаците Коза, Маймуна, Свиня и Бик. Те ще бъдат най-успешни и късметлии в професионалната кариера през годината. Освен това те ще измислят всякакви хитрости, уловки и предлози, за да заемат висок и отговорен пост. Тези хора ще проявят невероятни дипломатически и организаторски способности за постигане на резултат.

По-малко успешни ще бъдат родените в Годината на Заека, Петела, Змията и Мишката. Те дълго ще влизат в работен ритъм и не винаги ще могат да са гъвкави в своята професионална дейност. Хора, родени в Годината на Свинята, Петела и Тигъра не бива да носят през годината големи суми пари със се бе си. Те трябва да внимават и със случайните запознанства. Освен това не бива да се хвалят, защото могат да попаднат на мошеници и джебчии. Маймуни, Мишки и Бик рискуват да похарчат много пари без сметка и да останат без нищо, затова трябва да планират отрано разходите си за 2014 г. и да се при държат към плана. Хора, родени под знака на Кучето и Коня да не се боят да залагат пари в хазартни игри, дори в съмнителни операции, защото те ще бъдат успешни, което ще ги обезпечи за дълго.

 

Любовен хороскоп

Началото на 2014 г. носи покой и хармония, но не във всички отношения. Интимните отношения са нервни и непостоянни. Към средата на пролетта връзката ви ще стане по-здрава и красива. В живота ви ще се върне топлината и увереността. Най важното е да запазите това и в бъдеще.

Лятото ще бъде романтичен период, както за хората, които имат сериозна връзка, така и за самотните. Тъкмо последните могат да срещнат своята половинка, а в сърцето им да се засели любовта. През есента и в началото на зимата отношенията ще бъдат доста по-сложни, защото работата и други задачи ще заемат много време.

 

Хороскоп на кариерата 2014 година

Най-голям успех в професионален план Конят обещава да донесе на тези, които се занимават с практическа дейност, тоест, пренасят в полето на практиката различни теории. Нови идеи ще се превърнат в революционни открития. Конят ще поощри всеки, който целенасочено върви към своята цел и не пести труда и усилията си.

Ако заемате ръководна длъжност, контролирайте много внимателно работния процес през тази година. Колкото по-големи области успеете да проконтролирате, толкова по-високи са шансовете ви за успех. За мнозина е възможно изкачване в стълбата на кариерата.

 

Финансов хороскоп за 2014 година

 

Звездите препоръчват в Година та на Коня да се обърне особено внимание на планирането на финансите. Не е изключено в тази сфера да се случат трусове. Научете се да контролирате разходите си, не бъдете прекомерно разточителни, иначе лесно ще банкрутирате. Конят не понася прахосничеството.

 

Хороскоп на здравето за 2014 година

 

Годината на Коня ще бъде активна и за много хора ще е трудно да издържат на такова темпо. В частност, може да страда нервната система. Заради претоварване в работата или пък от лични преживявания не е изключено мнозина да изпаднат в депресивно състояние, от което да се измъкнат няма да е никак лесно. Ако попаднете в такава ситуация, не чакайте всичко да се нормализира от само себе си, а по-добре потърсете помощта на квалифициран лекар.

Особено внимание през 2014 г. обърнете на укрепване на имунитета. Именно той може да стане причина за възникване на доста заболявания. Заемете се със закаляване, пийте повече витамини. Яжте по възможност повече плодове и зеленчуци, а недостига на витамини компенсирайте с хапчета или хранителни добавки.

 

Положителното състояние на вашето здраве и самочувствие вероятно ще се окажат и традиционните методи за лечение, които Конят ще ви посъветва да изпробвате. Много полезно ще бъде, ако имате възможност, през отпуска си да посетите санаториум.

Родените в Година та на Коня

 

Децата, които ще се родят през 2014 г. ще бъдат категорични, резки, общителни, енергични и оптимистични. Такива хора не обичат самотата, лесно ще сменят местоработата. Тези хора обичат пътешествията, развлеченията, а в любовта са безразсъдни. Лавината от чувства помита всички прегради, които застават на техния път. Конят има мощна естествена сексуална природа, привързаност, той тежко се разделя с предишни партньори. В брака такива хора са отстъпчиви, но няма да позволят да бъдат сложени под чехъл, за тези, които се родят в Годината на Коня, светът ще бъде тесен. Те ще бъдат знаменити спортисти, политици, бизнесмени, юристи. Ще бъдат надарени с богато въображение и чувство за хумор. Ще могат с нестандартни методи да решават проблемите.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...