Реклама


Понеделник, 14 Декември 2015г. 20:16ч.

СЪДБОВЕН ХОРОСКОП НА ЗОДИЯ РАК ЗА 2016

Оценете статията
(2 гласа)

 

След като преживее трудните моменти през 2016, Ракът ще открие, че е по-зрял. Вие сте много по-балансиран човек, който не се разсейва лесно. Използвайте това качество пълноценно, особено през лятото на 2016 година, когато всички очакват ваканцията и естествено намаляват концентрация си в работата. Докато вие, напротив, ще повишите Вашето темпо на работа. Вашето усърдие ще бъде забелязано и от началниците. Наградата е почти сигурна.

Хороскопът разкрива, че по отношение на връзките, представителите на зодия Рак са повлияни от звездите най-много през есента. Положителният септември ще даде началото на дълги месеци изпълнени с любов и сладост в любовните връзки. Ще се насладите на хармония. Необвързаните ще се справят чудесно особено през октомври. Трябва да излизате по-често. Ако просто си стоите вкъщи, никога няма да срещнете правилния човек. В работата все още блестите, имате доста свършена работа зад себе си.

Преживявате стабилен период. Не е чудно, че започвате да мислите и премисляте минали събития. Представителите на зодия Рак са успешни в кариерата и също така в любовта. Дори и в семейството, всичко е наред и можете да бъдете горди от себе си. Пазете се от завистливи хора.

Последна промяна на Вторник, 26 Юли 2016г. 10:09ч.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...