Реклама


Понеделник, 23 Май 2016г. 16:03ч.

СЛАВИ ИЗПРАВИ НА КРАКА И АНГЛИЯ

Оценете статията
(0 гласа)

Слави Трифонов взриви зала „Уембли” в Лондон

Слави Трифонов показа, че ние българите не сме за подценяване. Каквото и да се говори за Дългия, едно не може да не му се признае, умее да залюлее по тънката струна на националната ни гордост. Слави Трифонов и Ку-ку бенд взривиха Лондон и накара емигрантите на Острова дълго да плачат и пеят националния ни химн.

Гологлавият шоумен изправи на крака 12 500 човека, толкова, колкото е капацитета на залата, разположена срещу енигматичния стадион. След като имаше инфарктна промяна на датата, както и на мястото, където се проведе концерта, той все пак се състоя. И повтори успеха на родния стадион „Васил Левски”. Залата изригна с бенда, със Слави и невероятното дете чудо Крисия, която стана талисман за цяла България. Поразително изживяване, което дълго ще помнят нашите сънародници, прокудени да търсят препитание и по-добър живот далеч зад пределите на родината ни.

Пред залата се изви опашка от мераклиите да видят Слави, неговия оркестър и детето чудо от Разград . Те бяха пристигнали от различни краища на Англия в сърцето на столицата Лондон, както и от различни страни. Грандиозното шоу по програма трябваше да се случи миналия месец, в доста по-скромна като капацитет зала. Тя побира едва 2600 човека, но пропадна като идея. Причината бе хората, които искаха да видят зрелищното събитие и негодованието им, че няма да успеят да си купят билети. След това екипа на Слави Трифонов нае по-голямата зала.

Много от зрителите на концерта получиха един финансов шамар заради това. Защото те трябваше да променят датата на самолетните билети, на хотелските резервации и изобщо да търпят парични загуби. Но това не попречи зала „Уембли” да се пръсне по шевовете и желаещи да видят грандиозния спектакъл, лавинообразно да се увеличават.

Не само спецове, но и обикновени граждани са повече от категорични, че подобен фурор и успех не е имал никой певец, и артист, който да не е роден в Англия или да е с англоезична реч.

 

Въпреки неразбориите, нашите сънародници на Острова благодарят на Слави Трифонов и неговия бенд за незабравимото изживяване. На 27 май подобна радост ще изживеят и сънародниците ни в Германия, а за 4 юни е предвидено концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд да зарадва нашенците в Мадрид, Испания.

 

Източник:kliuki.ws

Последна промяна на Понеделник, 23 Май 2016г. 16:09ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...