Реклама


Понеделник, 13 Юни 2016г. 07:11ч.

СВЪРШВА ЛИ "ШОУТО НА СЛАВИ" ПО БТВ?

Оценете статията
(1 vote)

Слави Трифонов няма да е сред кандидатите на президентските избори. Информацията беше съобщена лично от Трифонов в предаването „120 минути” по bTV.

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимент да се погрижи за основната част от хората в екипа си да „останат в йерархичната стълбица”, в която ги е поставил. – „Договорът ми с bTV изтича на 1 септември. След това ще направя, каквото се наложи, съобразно обстоятелствата. Ако се наложи, ще направя необходимото, за да се грижа за хората, за които се грижа.“

Припомняме, че преди месеци папараци уловиха среща между шоумена и шефа на Нова Дидие Щосел.

Трифонов отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто му референдум. „Не одобрявам постъпката на сценариста на моето шоу Филип Станев, но това е негово право. Свободата на словото стои най-отгоре. Имам договор с bTV – и ние, и bTV се съобразяваме с основния закон – конституцията.“ – каза водещият по повод скъсването на снимката на президента Плевнелиев в национален ефир.

Още от думите му –

„Няма да се кандидатирам за президент, но ще направя каквото е необходимо.

Гордея се с екипа си, въпреки че звучи егоцентрично. Това са хората, с които работя – те са моето семейство. Чест и щестие да работя с тях.

Всяко нещо си има цена – ако работиш това, което работя аз, си публичен, но това е цената. Не се възприемам като жертва, но е логично като си публичен да има и неистини. Че не съм се оженил, е мой избор. Имам приятели, родители, вероятно някой ден ще се оженя.

За нищо на света не бих се махнал оттук. Пробвах в чужбина и установих, че няма да мога. Приемам родината си като мое семейство.“

 

Източник:ekrana.info

Последна промяна на Понеделник, 13 Юни 2016г. 07:14ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...