Реклама


ПЪРВАТА ДАМА - ДЕСИСЛАВА ГЕНЧЕВА

Оценете статията
(0 гласа)

"Явно доброто побеждава не само в приказките. Особено, когато сме обединени около смислена кауза! А каузата в случая се нарича България! И е пълна със смисъл!", написа във „Фейсбук“ съпругата на бъдещия президент на България, Десислава Генчева.

Самият Радев опроверга слуховете, че тя му е любовница като заяви, че двамата са женени.

Семейният си статус новият президент определя така:

„Семеен с деца. Разведен съм с майката на децата ми и имам граждански брак с жената, която държа за ръка на снимките“.

Първите думи на ген. Румен Радев: Победа за демокрацията

Еpicenter.bg „открехна завесите“ около Десислава Генчева, която заяви в интервю за Валерия Велева, че не е била изненадана от новината, че БСП иска именно Радев за президент на страната:

„Когато чух, че Корнелия Нинова го е търсила, предположих, че е за това. Интуитивно“.

За разлика от предишната първа дама, която отказваше да придружава Росен Плевнелиев на официални визити, нито да се появява до него, Генчева е категорична:

„Моето място е до него. Ако терминът “крачка зад него” означава, че са го подкрепяли – аз също го подкрепям във всичко, което прави“.

Румен Радев - генералът, който ще бъде президент

Самият Радев пък също решава да сподели нещо за съпругата си въпреки, че досега винаги е пазел личния си живот далеч от „обективите“:

„Тя е много непринуден човек. Има една слабост - прекалено умна е за съпруга. Не търпи лицемерие. Надушва фалша от километри, в това отношение радарът й е изключително прецизен. Понякога трудно се съжителства със силен характер, но си струва“!

Генчева пък споделя, че за нея са важни „малките неща“:

„Когато житейският ритъм се успокои, всичките ти ангажименти отпаднат и настъпи „есента“, да знаеш, да усещаш, че с този човек ще ти е пълно, че ще се чувстваш уютно, дори и в мълчанието. За мен Румен е този човек“.

След победата на мъжа й, тя публикува в профила си песента на Manowar "The Crown and The Ring".

 

Vesti.bg

Последна промяна на Понеделник, 14 Ноември 2016г. 17:17ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...