Реклама


СЛАВИ ТРИФОНОВ ПРИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

Оценете статията
(0 гласа)

Точно в 11.00 ч. водещият влезе при Цацаров. Срещата им беше по повод жалбите, които подаде инициативният комитет за нарушения при отчитането на гласовете от референдума в част от секциите. С определение от 23 ноември тричленен състав на Върховния административен съд остави без разглеждане жалбата на комитета на шоуто. От екипа на Трифонов, съобщава „Труд”, че вече са обжалвали определението пред последната инстанция – петчленка на ВАС.

„Установихме, че сме на едно и също мнение по много въпроси“, коментира Трифонов пред журналисти на излизане от сградата и добави, че е поканил Сотир Цацаров да гостува в шоуто му. Той обясни, че е занесъл на главния прокурор папка с нарушенията, които са включени в жалбата на инициативния комитет до ВАС.

Трифонов беше категоричен, че няма да се съгласи със въвеждането на смесена избирателна система (едновременно мажоритарна и пропорционална – б.ред.), тъй като гражданите са заявили, че искат мажоритарна и отново заяви, че депутатите са длъжни да се съобразят с волята на народа.

„Няма как 12 хиляди (души – б.ред.) да се противопоставят на 3 милиона и половина“, каза той по повод резултатите от преброяването.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...