В ЧЕТВЪРТЪК ТЕМПЕРАТУРИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ДО 20 ГРАДУСА

Оценете статията
(0 гласа)

Понеделник ще започне със слънчево време над Западна България и дъжд над Източна България. Температурите ще останат високи за февруари - до 11 градуса в местата със слънце, а в Източна България ще са малко по-ниски до около 6 градуса над нулата, по Черноморието около 10 градуса.

Във вторник – 21 февруари, ще се изясни над цялата страна и валежите ще спрат. Дневните температури ще започнат да се повишават и ще бъдат между 10 и 16 градуса. За София минималната температура ще бъде 0 градуса, а максималната около 12 градуса.

В сряда – 22 февруари, ще бъде слънчево над цялата страна, максималните температури още ще се повишат, като в Западна и Северна България ще бъдат около 13-16 градуса, в Източна и Южна България ще достигат 19 градуса, предаде БГНЕС.

В четвъртък – 23 февруари, отново ще бъде слънчево навсякъде, с високи максимални температури, отново на места до 20 градуса.

 

В петък – 24 февруари, облачността ще се увеличи, но ще остане без валежи. Максималните температури ще останат високи за февруари и в повечето места ще бъдат над 15 градуса, до около 20 градуса. За София минималната температура ще бъде около 2 градуса, а максималната около 19 градуса.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото