ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА УБИЕЦА ОТ ПЕЩЕРА

Оценете статията
(0 гласа)

Полицията в Пазарджик продължава издирването на 44-годишния Георги Генов, който уби съпругата си в центъра на Пещера, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на областната дирекция на МВР.

По последни данни мъжът се е придвижва с лек автомобил „Мазда“, сребрист металик, с регистрационен номер PA 3115 KA.

От МВР призовават, ако някой забележи издирваното лица, автомобила или разполага с информация за тяхното местонахождение, незабавно да съобщи за това на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

На 1 септември малко след 19.30 часа в Районно управление на МВР-Пещера бе получен сигнал от граждани, че на кръстовище в града лежи жена в безпомощно състояние.

Пристигналите на място органи на реда и медици установиха, че тя е с наранявания от нож в областта на тялото. Въпреки усилията на лекарите жената почина.

От около месец жертвата Катя Генова, на 41 години била разделена със съпруга си Георги Генов и живеела при своята майка в Пазарджик. Тя имала две дъщери, които взела при себе си.

По-рано същия ден се видял с мъжа в местоработата си в магазин в Пещера, което кара разследващите да смятат, че убийството е било планирано.

Пред свои близки тя се оплаквала от системен тормоз и побои от страна на Генов.

Веднага след убийството той избягал с автомобила си, взимайки със себе си и оръжието на престъплението.


 

Последна промяна на Понеделник, 04 Септември 2017г. 09:47ч.
Обратно в началото