Реклама


Бойко Борисов и Слави Трифонов стоплят отношенията

Оценете статията
(0 гласа)

Премиерът Бойко Борисов ще е гост на "Шоуто на Слави" следващата седмица, съобщи "24 часа".

Поканата до премиера за интервю с водещия Слави Трифонов е отправена от екипа на шоуто  вчера сутринта и веднага е била приета. Това решение показва желание за стопляне на отношенията между водещия Слави Трифонов и Бойко Борисов. Всеизвестен факт е, че двамата се държаха на разстояние един от друг последните десетина години.

Интервюто ще е на 21 ноември, което е следващата сряда.

Всеизвестно е, че от години Слави Трифонов и Бойко Борисов имат търкания. Двамата многократно са отправяли остри реплики един към друг, но никога в ефир. През годините водещият многократно е отправял покани към премиера да му гостува по горещи теми, без да има ответна реакция. Със сигурност интервюто със Слави, по всяка вероятност и сценаристите на шоуто, ще събуди сериозен интерес.

Това гостуване ще направи обрат  в политическата ситуация в момента и то в полза на Борисов.

Ден след премиера, в шоуто ще гостува и главният прокурор Сотир Цацаров. Снощи в предаването си Слави отправи покани за участие към тях двамата, председателя на парламента Цвета Караянчева, президента Румен Радев и омбудсмана Мая Манолова.

Караянчева и Манолова също са приели поканите. Караянчева е помолила да гостува на 26 ноември, тъй като има служебни ангажименти в чужбина преди това. Участието на Мая Манолова засега е планирано за другия петък, 23 ноември.

От президентството са заявили за в. "24 часа", че не се планира участие на държавния глава в шоуто.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...