Реклама


Боби Ръгбиста страда от панически атаки

Оценете статията
(0 гласа)

Те поразяват добрите хора, смята грамадният мускулест мъж

Тежки панически атаки измъчват от години Борислав Борисов - Боби Ръгбиста, научи единствен "България Днес". Мускулестият мъжага преживява системно мъчителни кризи, съпроводени със силно сърцебиене, задушаване и чувство, че си отива от този свят.

За диагнозата и страшните й симптоми не съществуват лекарства, както и гаранция, че няма да се завърне отново неочаквано. В това е убеден самият Борисов, когото репортерска проверка откри в най-голямата тайна виртуална група за паническо разстройство - методи и техники за преодоляване. Той често споделя неприятните си преживявания с останалите, засегнати от проблема.

"На път за Швеция, на магистрала в Германия - пълен блокаж от нищото, главата ми пламна, на гърдите все едно някой ми бе седнал, помислих, че съм чао! Натиснах един от бутоните на sos постовете, които са разположени по магистралата. Линейка дойде за 7 минути", пише Борислав.

Болестта поразява масово младите хора в стресовия XXI век, но какви са точно причините - нито невролози, нито психиатри, нито кардиолози могат да кажат.

"От панически атаки не се умира, но който не е минал през този ад - само той не знае как се оцелява...", категоричен е Ръгбиста.

Спортистът живее в Швеция при своята благоверна половинка Никита Джонсън, която се утвърди като интересен участник в настоящия "ВИП брадър". Татуираната от глава до пети дама има и доста пластични операции по лицето си, но въпреки ексцентричния вид демонстрира интелект и добро сърце. Точно така описват и характера на Борислав хората, които го познават - чувствителен, добряк, необятна душа. Двамата с Никита развиват общ бизнес зад граница - имат студио за татуировки. По време на престоя си в къщата Боби Ръгбиста призна, че напоследък доста често му се налага да лети до София.

Баща ми се бори с рак", призна Борисов пред футболиста Стойко Сакалиев. Изненадващо легендарният футболист на ЦСКА му обясни, че е минал през същото - неговият татко си отива едва на 52 от онкологично заболяване на гърлото. Тогава Боби не скри сълзите си и заплака с глас, а водещият Ники Кънчев бе категоричен, че сълзите са по-силни от всички думи.

Близки приятели на Ръгбиста се опасяват покрай болестта на баща му да не започнат отново кризи с паник атаките.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...