Реклама


"Игри на волята - България", сменя "Биг Брадър", известната къща е съборена

Оценете статията
(1 vote)

 

Снимачният процес на риалити формата на NOVA „Игри на волята: България” се осъществява на няколко места по крайбрежието на Черно море и ще продължи до началото на месец септември 2019 година.

Риалитито ще смени "Биг Брадър" през есента. Къщата на известното шоу е съборена. Форматът вече няма да се излъчва, поради нисък рейтинг.

Екипът на „Олд Скул“ ООД – един от водещите продуценти на телевизионни предавания, започна работата по приключенското състезание на терен с разрешението и съгласието на всички компетентни институции. Изпълнителният продуцент и членовете на екипа му ще опазват и ползват обектите, съобразно българското законодателство.

„Игри на волята: България” ще бъде истинско предизвикателство както за своите участници, така и за зрителите през новия телевизионен сезон. Освен сериозните изпитания за ума, тялото и характера, продукцията ще покаже едни от най-красивите кътчета по южното Черноморие, разкривайки вълнуващи митове и легенди на мистичната Странджа.

Три отбора ще се впуснат в битка за територия, но само единият ще има привилегията да живее в лукс. Вторият ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот. А третият ще остане без подслон и храна за седмица в местността „Листи“.

„Игри на волята: България” е по формат на изключително успешното колумбийско риалити Desafio/Caracol TV/.

 

Източник: Vesti.bg

 

Последна промяна на Неделя, 21 Юли 2019г. 10:57ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...