Реклама


Йозджан Дениз - талантлив актьор, но Дон Жуан и своенравен мъж

Оценете статията
(2 гласа)

Йозджан Дениз е сред актьорите, които превръщат всеки свой продукт в бестселър. Това обаче не е единствената причина, заради която всеки иска да работи с него.

Известният кюрд е като щедър за семейството си и има умение да превръща колегите в близки приятели. „Завинаги” не е изключение. С екранните си братя поддържа прекрасни отношения и умее да показва уважение към тях.

Най-важният човек в живота му обаче е малкият Кузей. След като дълги години се радва на племенници и на децата на приятели, щастието му се усмихна. На 47 вечния Казанова стана баща на син.

Бракът с двадесет години по-младата му съпруга продължи кратко. Дениз се ожени за майката на сина си само 22 дни преди той да се роди. Тримата бяха семейство само една календарна година.

Родителите се разведоха бързо и почти безпроблемно. След това обаче двамата отново започнаха да се срещат, може би в името на Кузей.


Днес Йозджан Дениз не бърза да споделя снимки с Фейза. Радостта му се нарича Кузей, няма търпение да порасне и да опита всички радости на бащинството. За феновете си той споделя кадри с детето и постове като „Любимото ми нещо сега е да се кача на нивото му и да гледам живота от там.”

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...