Реклама


Държавата е безсилна пред съдебната система, заяви министър Цветанов след освобождаването под гаранция на задържаните във "Всичко коз"

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

„Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България и за всички българи, които плащат данъци на държавата”. Така определи  решението за освобождаването под гаранция на задържаните по операция „Всичко коз” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде Агенция “Фокус”.
„Недоумявам за необходимостта за подобно решение след като по делото бяха призовани петима свидетели, които обясняват кой, къде, кога и защо е извършил деянието. Предоставени бяха томове материали и доказателства. В автомобила на данъчната служителка, която е играла ролята и на счетоводителка, бяха открити собственоръчно попълнени готови фактури на разследваните фирми. За две години задържаните по операция „Всичко коз” са причинили щети за над 250 млн. лв., а за последните 3 месеца – над 30 млн. лева.”- заяви  министър Цветанов.
Министърът на вътрешните работи смята, че „с подобно решение на съда не се дава шанс да се извърши качествено разследването”.

 

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...