Реклама


Васил Божков: Ще се върна в България, само пред съда, всички спечелили в лотарията са реални

Оценете статията
(0 гласа)

Бизнесменът Васил Божков, заяви пред Българската Националната телевизия, че би се върнал в България единствено само, за да се яви пред съда. Той се притеснява от изказванията на главния прокурор Иван Гешев особено в частта за прилагане на Психотерапия.

Какво каза Васил Божков: „Точно от тази психотерапия ме е страх, ще се върна в България пред съда. Първо искам да предявят обвинение на моите адвокати. Това всичко е съшито с бели конци. Какви доказателства могат да бъдат предмети на изкуството?

Бизнесмена Васил Божков коментира че са му повдигнати 7 обвинения от прокуратурата, както и за предлагане на подкуп в комисията по хазарта, всички тези обвинения са на базата няколко казал, друг чул, че някой предлагал.

Как ми се предявени обвинения чрез служебен адвокат? Нито са ме питали, Нито са ме търсили. Аз имам собствени адвокати, не съм социално слаб. Никой не се е свързвал с мен, Имам си адвокати и, които са упълномощени“, заяви той.

Не е тайна къде съм. Това не е от значение, заяви бизнесменът на въпроса къде се намира в момента.

Прокуратурата твърди че голяма част от хората, които са спечелили от лотарията, не съществуват реално, бизнесменът заяви: „Това нанася големи вреди на бизнеса и тук ще заведа лични дела. Всички лица съществуват и парите им са преведени по банков път, както е по закон.

Освен това някои от прокурорите, казаха че няма средства да се обезпечат печалбите. Нека да не се изказват по бизнес, както аз не се изказвам по техните работи. Това са нелепи твърдения и лъжи, които уронват престижа и пречат на бизнеса. Мисля да предявя лични дела към тези които ги казват.

Последна промяна на Четвъртък, 30 Януари 2020г. 17:38ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...