Реклама


ИНТЕНЗИВЕН ТРАФИК В РАЙОНА НА ДРАГИЧЕВО

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Интензивен е трафикът по пътя от София към Благоевград в района на Драгичево, съобщава Агенция “Фокус” . Трафикът е натоварен, но не са се образували задръствания. Преминаването става нормално.

При пътен възел Драгичево са въведени ограничения за движението още от началото на август. Два обходни маршрута се препоръчват, за да се избегнат задръстванията и големите колони на пътя София - Перник при Владая и Драгичево за главен път Е-79 Благоевград Кулата. Алтернативите са - Панчарево - Самоков - Дупница - път Е-79 или Бистрица - Железница - Ярема - Самоков, към Благоевград и Кулата. За да избегнат Драгичево, шофьори ползват и пътя през селата Големо Бучино и Мърчаево, но селският път е тесен и не може да поеме особено голям трафик, а на места се преминава почти през ливадите.

Пътните органи призоваха водачите да спазват въведените ограничения. На тези, на които не им се налага непременно пътуване, да избягват преминаването през Драгичево, предвид силните горещини и километричните опашки.

По предварителна информация - очаква се ограниченията на пътен възел Драгичево покрай строежа на магистрала "Люлин" да бъдат в сила най-малко до октомври.

 


 

Последна промяна на Неделя, 05 Септември 2010г. 09:34ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...