Реклама


ТУРИСТИТЕ У НАС ПЛАЩАТ МЕЖДУ 50 И 99 ЕВРО ЗА СЕКС УСЛУГИ

Оценете статията
(0 гласа)

 

 

 

 

Между 50 и 99 евро плащат чуждестранните туристи у нас за секс услуги, което отговаря на цените в еротичните барове по Черноморието. Това сочи изследване на „Риск монитор”, представено на кръгла маса по въпросите за проституцията и сексуалната експлоатация, предаде Агенция „Фокус”. 32,60% от анкетираните чужденци се посочили въпросните суми. По-малък е процентът на чужденците, плащали между 31 и 49 евро за услугата, което съответства на клубовете от средното ниво на пазара на секс услугите. На въпрос „Каква цена плащате обикновено за секс услуга” повече от 30% от анкетираните шофьори на таксита са отговорили „между 60 и 99 лв.”
Според изследването всеки втори турист в България е получавал предложение за платен секс. При почти 1/5 от анкетираните предложението за платен секс е било направено директно от улична проститутка. 
47% от българите са на мнение, че проституцията не трябва да се легализира и тя трябва да бъде обявена за незаконна дейност. Едва 35% от тях смятат, че е правилно тази дейност да бъде регламентирана със закон. 41% от българите са категорични, че най-честата причина за проституцията това е бедността, а едва 8,30% са посочили насилственото принуждаване от друг човек.

 


Login to post comments
 

Рекламни

loading...