Реклама


ДНЕВНИЦИ НА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО: КОГАТО СЕ ЧУВСТВАМ НАЙ-ДОБРЕ, ТОГАВА ИДВА ПАНИЧЕСКАТА АТАКА
(0 votes, average 0 out of 5)
Психично здраве - ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

 

 

Здравейте, приятели!

След страховитото земетресение, настъпи "земетресението" в моя живот.

Започнах да обичам много живота, та дори и ПР. Смело реших да замина в командировка. Пътувах без проблем, само с лека неувереност. Бяха прекрасни дни, отпуснах се. Имаше големи забавления- песни, танци, море. Сутрин се разхождахме на плажа. През една от разходките не можах да изкача стълбите в хотела, бяха около 20. Сърцето не пожела. Трябваше ми време...Отидохме на закуска. Всичко изглеждаше наред, но този път сърцето ме изостави, започна да бие лудо. Не се уплаших, чаках да премине. Задържах дъха си, излезнах навън и така 20 минути, но сърцето вече  щеше да се пръсне. Този път не можех да се справя сама. Помолих за помощ и ме свалиха при лекаря в хотела. Пулсът беше повече от 200. Той ми каза да легна и изчезна, остави ме сама. Това не беше просто ПА. Последва кардиологична болница и интензивно отделение. Това не го очаквах.

***

Станах човек без душа, ходех като сянка. Първите няколко дни не изпитвах страх, защото по-лошо от това няма. Отказах се от всичко.

Минаха няколко месеца от тогава. Все още го помня много добре. Мисля, че няма да забравя. Върнах се много, много назад - страхувам се да изляза сама и да ходя на работа, а и не отидох повече на комадировка. Винаги, когато съм се чувствала прекрасно ПР идва с пълна сила

и ми взима всичко, казва ми- нямаш право на щастие.

Сега, когато започнах да излизам от филма "Страх" ми казаха, че ме чака аблация, след което имам планова операция, поради друг проблем. Филмът  започна отново. Трудно ми е да си представя, че ще дам живота си в ръцете на някой и той ще има пълна власт над мен.

Всичко това, което написах не искам да ви плаши,напротив искам да ви дам кураж. Аз оцелях и при мен проблема не е само ПР. Сега пия лекарства и неразположенията са по-рядко и не толкова страшни. Започнах да си задавам въпроса защо сърцето не ме слуша и какво иска да ми каже?

Настъпи голям обрат в живота ми.

Може би това е шанс нещата да се оправят.

Ще опитам.

П.Х. 

Коментари  

 
0 #4 иванова 2015-08-24 08:04
Нарушени неуротрансмитер ни взаимодействия и дисрегулация в клетката

др иванова
има ле4ение!е-мейл moarein66@hotma il.com
 
 
0 #3 Иван 2015-01-26 00:41
Това се преодолява с уморителен физически труд.
 
 
-2 #2 Plamen 2013-03-03 18:58
Здравейте,
Всичко за което говорите и както го описвате е поблем, чиято дълбока същност е смущения в енергийния потенциал на организма. Възможна е и външна енергийна намеса. По-скоро да. Но няма непоправими неща.
Погледнете страницата ми, там има някои неща, които могат да Ви бъдат полезни.
С уважение:
Пламен Кирилов - Рейки Майстор
Енергийна и мануална терапия
0887 125 996
 
 
+4 #1 iva 2013-02-07 19:36
sportuvai i si nameri gadge.tova moje ,da te otpusne
 
 

Рекламни

loading...