Реклама


Сълзи от Рая
Оценете статията
(0 гласа)

Дженет настоява, майка й да разкаже за деня, когато загиват Джихан и Кая. Арзу признава какво е направила, но Дженет успява да я успокои.

Кая се явява през нощта на Арзу и признава, че тя така е трябвало да постъпи. Оневинява я и си тръгва. Всичко това е кошмар за майката на Дженет..

Селим и Дженет се женят. Булката целува ръка на Нилгюн и я приема за свекърва. Майката на Селим иска прошка от Мукадез. Мелиса се влюбва в певеца, който пее на сватбата.


Сема се грижи с радост за новороденото бебе на Йозлем и се сдобрява с Махир.

Арзу решава да загърби лошото си минало и да започне нов живот с помощта на двете си дъщери.

Източник: Теленовелас

loading...
Оценете статията
(0 гласа)

Джихан поставя на Арзу условие, за да пощади живота на дъщерите й.

Арзу приема и води Кая при Джихан.Преди това му казва, че разговарят за последен път и че ще го предаде на Джихан и ще вземе момичетата.

Селим и полицията продължават да търсят двете сестри, но не ги откриват в хижата.

Йозлем отива при Нилгюн. Майката на Селим не иска да разговаря с нея.

Кая се жертва, за да спаси Дженет и Мелиса.

Джихан настоява Дженет да убие баща си. Всички са шокирани. Момичето не иска да стреля, но Джихан заплашва да убие Мелиса. В това време се чува изстрел и Джихан пада. Арзу го прострелва. Джихан в последния момент вдига пистолета и двамата с Кая стрелят един срещу друг.

След стрелбата идват Селим, Махир и полицаите, които констатират смъртта на двамата съперници.

Действието в „Сълзи от Рая” се пренася четири месеца по-късно. Арзу отива на гроба на първия си мъж. Иска прошка, че се е срамувала и не е идвала на поклонение. Пънар дава покана за сватбата на Дженет и Селим.


Сема е станала баба на Реза и се забавлява с него. Арзу съжалява, че не е спасила Кая. В съня й обаче той се сбогува с нея. Нилгюн получава прошка от сина си и отива да вземе булката от дома на майка й.

Дженет и Селим се женят. Мелиса се забавлява и дори успява да се влюби в Джем. Най-щастлива на финала на „Сълзи от Рая” е Арзу. Тя е майка на дъщери, които вече много се обичат.

loading...

Източници: Теленовелас, Жена на върха

Оценете статията
(0 гласа)

Финалът на „Сълзи от Рая“ е на 15 октомври. „Завинаги“ ще стартира след края на „Сълзи от рая“.

 

От 16 октомври започва дългоочакваният сериал „Завинаги“, известен и под наименованието „Истанбулска булка“. Теленовелата беше излъчена в Турция в периода от март 2017 до май 2019 година. Тя се състои от 87 оригинални епизода с времетраене от 2 часа и половина.bTV ще излъчва сериала от 20 до 21 часа с времетраене на всеки епизод от 45 минути, всеки делник от понеделник до петък.

„Вътрешен човек“ ще започне излъчването на мястото на „Опасни улици“ от 29 октомври, 18 часа, след края на „Опасни улици“. Това е неудобно време за много от почитателите на „Вътрешен човек“. Но по-добре да продължи излъчването сега, отколкото след няколко месеца, когато зрителите вече ще са забравили сюжета.


Турските сериали "Сълзи от рая" и "Вътрешен човек" са най-гледаните продукции в българския ефир през лятото. Сагата за Дженет (ролята Алмила Ада) е шампион 1 090 000 второто място с 830 000 души на вечер, държи „Вътрешен човек“. Данните са на пийпълметричната агенция Nielsen. В топ 25 попадат и още няколко многосерийни филми - "Намери ме" (450 000 души), ,Хавай 5-0" (425 000) и "Опасни улици" (413 000).

loading...

Оценете статията
(0 гласа)

В последния епизод на „Сълзи от Рая” Кая изкупва греховете си пред Арзу и тя му дава прошката си

Щастлив е финалът на „Сълзи от Рая”– любовта тържествува, злодеите си получават заслуженото, сестрите се сближават наистина и Арзу най-после намира покой.

Преди това Кая, в опит да помогне на безжизнения Халил, попада в капана на Туран. Арзу е принудена за пореден път да се приготви за сватба с нелюбим. Селим и Мелиса проследяват лекаря, който се грижи за пострадалия. Разбират за измамата на Джихан. Дженет разбира, че баща й е изчезнал. Сема подкрепя бившата си снаха в деня на сватбата.

Селим и дъщерите на Арзу успяват да задържат ранения. Младежът отива с него на сватбата, за да я спре. Джихан обаче е преместил мястото на подписването. Води Кая, за да види как Любовта на живота му се жени за врага му.

Бащата на Дженет се освобождава от Туран. Селим нахлува с ранения. В суматохата охраната на Джихан стреля по Кая. Похитителят бяга от местопрестъплението. Полицията арестува Кая.

Джихан пленява дъщерите на Арзу. Йозлем узурпира мястото на бившата на Махир. Сема е потресена. Тя разкрива на сина си саможертвата на Арзу.

Джихан държи момичетата в хижа. Отвежда ги на сутринта до морето. Сестрите най-после се сближават истински. Обажда се на Арзу, за да поиска Кая в замяна на децата й. Йозлем посещава Нилгюн, за да я вразуми и да даде благословия на Селим да се ожени.

Действието в „Сълзи от Рая” се пренася четири месеца по-късно. Арзу отива на гроба на първия си мъж. Иска прошка, че се е срамувала и не е идвала на поклонение. Пънар дава покана за сватбата на Дженет и Селим.


Сема е станала баба на Реза и се забавлява с него. Арзу съжалява, че не е спасила Кая. В съня й обаче той се сбогува с нея. Нилгюн получава прошка от сина си и отива да вземе булката от дома на майка й.

Дженет и Селим се женят. Мелиса се забавлява и дори успява да се влюби в Джем. Най-щастлива на  финала на „Сълзи от Рая” е Арзу. Тя е майка на дъщери, които вече много се обичат.

 

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
Оценете статията
(0 гласа)

 

Зехра Йълмъз е родена в Мерсин през 1992 г. На пет години Зехра и семейството й се преместват в Баку, където баща й получава работа като агроном. Тя определя себе си като полиглот, тъй като владее руски, азербайджански, английски и турски език. Зехра харесва Баку и пази топли спомени от престоя си там. Твърди, че двете нации споделят много общи черти, а на снимачната площадка й помага строгата дисциплина, с която е израснала: "Спомням си, че се страхувах в клас, но истината е, че в Баку получих отлично възпитание и образование. Още тогава се запалих по театъра, спорта и музиката." Зехра винаги е изпитвала носталгия по Турция. Преди седем години се завръща в родината, за да следва кино и телевизия в университета в Мармарис. През лятото тя често посещава и родния Мерсин, където семейството й все още притежава къща. Зехра от малка играе тенис и с този спорт поддържа здрави тялото и духа си. Член е на Истанбулския тенис клуб. Обича комедиите и холивудските филми, а любимият й режисьор е Уди Алън.

Актьорството за Зехра е безгранично понятие. Допадат й персонажи, при които има драма, страдание, сълзи. Когато за пръв път прочита сценария на "Сълзи от Рая", тя е завладяна от историята на Мелиса. Дори изрусява косата си за образа на героинята. Зехра определя Мелиса като амбициозно момиче, което би направило всичко в името на любовта си. Материално осигурена, без грижи и проблеми, тя фокусира живота си върху обичта към Селим. Единствената й цел е да бъде с него. Въпреки че Селим я възприема само като приятелка, Мелиса вярва, че един ден той ще я забележи и ще я пожелае. Зехра има огромния шанс да играе редом с Есра Ронабар и смята, че двете са успели да изградят много правдоподобни отношения на майка и дъщеря. Гордее се още, че неин режисьор в сериала е прочутият Садула Челен.

За разлика от своята героиня и несподелената й любов Зехра вече шест месеца има щастлива връзка с младия певец Джем Белеви (Дениз "Любов на инат"), с когото прекарва безгрижни уикенди на морския бряг. "В реалността аз не съм толкова безстрашна и обсебена като Мелиса и не мога да преследвам мъж, който не ме обича. Докато не срещнах Джем, бях затворена в черупката си. Той ме освободи от нея и сега вярвам, че любовта е безкрайно и искрено чувство. Влюбена съм за пръв път в живота си. Ние се разбираме прекрасно", споделя актрисата. Зехра и Джем се запознават преди четири години, когато учат заедно в университета.

Сближават се, след като той я кани за участие в музикална продукция. От тогава са неразделни. За разлика от Мелиса Зехра не ревнува своя любим. Двамата често четат писмата на негови почитателки и се забавляват. Според Зехра ревността владее тези, които не притежават любовта на партньора. Тъй като е сигурна, че сърцето на Джем й принадлежи и изпитват взаимно доверие, тя е спокойна. Актрисата вижда бъдещето си с Джем, но те все още живеят отделно и според нея, това подържа връзката им.

Източник: "ТвСага"

Оценете статията
(0 гласа)

 

В следващите епизоди на "Сълзи от Рая" ще разберете причината заради която Арзу изостави дъщеря си Дженнет

Мукадес заварва Арзу в градината. Арзу я напада с груби думи. Арзу се отрича от Дженет и признава за своя единствена дъщеря Мелиса. Селим не откликва на чувствата на Мелиса. На път за дома тя отклонява волана на автомобила и Селим катастрофира. Дженет пристига в дома на Арзу да търси баба си. Мукадес настоява Арзу да се извини на Дженет. Селим и Мелиса се отървават невредими след произшествието. Мелиса продължава да настоява за любов и внимание. Селим е отблъснат от унижението, на което тя се подлага. Дженет отвежда баба си, а Арзу се разридава. Селим отвежда заспалата Мелиса в дома й.

Дженет и Мукадес си дават дума да не позволяват на Арзу да ги огорчава повече. Селим и Дженет мечтаят един за друг. Нилгюн живее в постоянен страх, че Селим ще бъде застигнат от беда. Тя често си спомня и ридае за изгубеното си дете. Нилгюн посреща утрото в неговата стая. Нейните близки са разтревожени за състоянието й.

Махир не одобрява безотговорното поведение на Мелиса. Налага й наказание да не излиза от къщи. В дома на Арсой Нилгюн и Дженгиз все още пазят играчката на осиновеното им дете Али.

Орхан и Селим с нетърпение очакват появата на Дженет във фирмата. Тя обаче е решена да не се среща с Арзу и започва работа в крайбрежния ресторант на Суна. Арзу се опитва да умилостиви отчуждения си съпруг, канейки го на романтичен уикенд, но той не се поддава на увещанията й.Арзу предупреждава Селим, че ще изгуби позициите си във фирмата заради неблагоразумното увлечение по Дженет.

Нилгюн обвинява Дженет, че е застрашила живота на Селим с безотговорното си поведение предишната нощ. Орхан е пленен от чара на Дженет и въпреки опитите на Селим да го възпре, настоява да я посети. Дженет не желае да поощрява симпатиите на Селим заради предупреждението на Арзу да не пречи на предстоящия годеж на Селим и Мелиса.

За разлика от съпругата си Сема, Ръза одобрява Арзу. Той смята, че Махир завижда на успеха на съпругата си и съветва Арзу да прояви усилие за сближаването им.


Воден от емоциите си Селим посещава Дженет в ресторанта. Мукадес научава, че има сърдечни проблеми. Селим си спомня за детството и за момиченцето, с което е прекарал най-хубавите си моменти. Той все още не може да разпознае в него порасналата Дженет, с която са били отглеждани заедно в приюта.

Селим разкрива чувствата си пред Дженет, но следвайки заплахите на Арзу, тя отхвърля чувствата му. Селим се зарича да не се отказва от Дженет.

Тахир и Йозлем отново се срещат. Йозлем е решена да потърси финансова помощ от влюбения Махир и се надява той да я спаси от банкрут.

Мукадес със сълзи на очи чете писмата на малката Дженет до майка и. Тя с умиление си спомня за надеждите на детето, че един ден майка му ще се завърне при него. Дженгиз се чувства виновен пред Селим, че с Нилгюн досега не са проявили смелост да разкрият пред него истината за произхода му .

Арзу случайно научава, че Махир има връзка с Йозлем. Въпреки че не обича Тахир, гордостта й е наранена. Тя не може да позволи на никоя жена да заплаши стабилността на семейството й. Арзу се среща с Йозлем, съзнателно наранява бедрото си и заплашва да обвини Йозлем за причинената й рана. Йозлем е уплашена и признава на Арзу, че е с Тахир заради парите, защото са й необходими.

Селим е нетърпелив в желанието си да бъде близо до Дженет. Арзу привиква на помощ Ръза и Сема. Тя е загрижена за честта на семейството и не желае да уведомява полицията за стореното от Йозлем. Ръза сам се заема да въздаде справедливост. Мелиса проследява Селим и по подобие на майка си заплашва Дженет да не пречи на взаимоотношенията и с него.

Ръза укорява Махир и го заплашва, че ще го лиши о тнаследство. Научила за болното си сърце, Мукадес настоява Арзу да признае Дженет за свое дете, за да не остане момичето само в живота.

Тахир моли жена си за прошка. Ръза дава пари и самолетен билет за Америка на Йозлем и очаква тя да не се завръща повече. Селим, Емре и Дженет са на лодка и отиват на риболов. Той признава на Дженет любовта си. Дженет с радост разбира, че Селим не е сгоден за Мелиса.

Мукадес изпраща по пощата на Арзу писмата на малката Дженет до майка й. Дженгиз подарява на Арзу красива брошка. Орхан отвежда семейство Сойер, Дженгиз и гостите от Дубай на обяд в рибния ресторант на Суна и Орхан предлага на Дженет да замине за Дубай и да работи за фирмения проект.

Дженет се колебае дали да приеме предложението и не е склонна да изостави баба си сама.


Арзу посещава дома на Мукадес и връща писмата. Мукадес моли бившата си снаха да се погрижи за внучката й. Арзу признава на Мукадес, че е била изнасилена и е сключила брак със сина и по принуда. Селим усеща, че Орхан ще бъде негов силен съперник в любовта. Съкрушена от думите на Арзу, Мукадес получава сърдечен удар. В ръката си държи брошката на Арзу.

Източник: ТвСага

Оценете статията
(0 гласа)

Сълзи от Рая" е турска адапация от 2017 г., която пресъздава едноименен корейски сериan и разказва разтърсващата история за кармична връзка между майка и дъщеря. Известният режисьор Садула Челен и продуцентът Али Гюндогду избират брилянтен актьорски екип, който се ангажира с нелеката задача да предаде правдоподобно на зрителите емоциите на една дълбока човешка драма "Сълзи от Рая". Арзу Сойер (Ерза Ронабар) решава да изостави току-що родената си дъщеря и започва нов живот, изпълнен със слава и благополучие. Амбициозна и безчувствена, тя притежава всичко, което една жена би могла да желае.

С помощта на баба си изоставената дъщеря Дженет (Алмила Ада) оцелява и се превръща в млада, умна и чистосърдечна девойка, която сама се бори с живота. Отраснaла без майчино присъствие и обич, Дженет разчита единствено на баба си и приятеля си от детството Али, който изчезва от живота й, когато е осиновен от приемно семейство. Девойката се труди неуморно, учи прилежно и е една от мaлкото отличници в курса по архитектура. Това й помага да намери мечтаната работа в строителната компания на семейство Сойер, разказва сериалът "Сълзи от Рая".


Съдбата отново среща Арзу с пораснaлата й дъщеря. Когато забелязва белега на Дженет, тя осъзнава, че детето, което е захвърлила навремето, е новопостъпилата архитектка в нейната компания. Вместо да се възползва от втория шанс, който животът й дава и да поправи грешката си от миналото, Арзу решава да се освободи от Дженет, която според нея заплашва да срине досегашния й безоблачен живот.

Селим (Берк Атан), главен инженер в компанията, е силно привлечен от Дженет. Връзката му с Дженет е посрещната с неприязън от Арзу, която планира да го ожени за другата си дъщеря Мелиса (Зехра Йълмаз). Сериanът, заснет в Истанбул, открехва портите към многоликия град и неговите обитатели. Следвайки линията на сюжета, зрителят има възможността да надникне в богатите имения и бедните квартaли, да усети аромата на традициите и туптящото сърце на съвременния забързан градски живот.

Драмата в сериала ще ни заведе в един неочакван финал в "Сълзи от Рая".

Източник: "ТвСага"

Оценете статията
(0 гласа)

 

"Сълзи от Рая", премиерният турски сериал засяга въпроси, свързани с отношението родител-дете

Отношенията между родители и деца играят важна роля в развитието на живота. Не винаги тези отношения се развиват по положителен начин. Но най-лошото е, когато родителите захвърлят децата си. Турските режисьори са подхванали тази тема в сериала „Сълзи от Рая“.

Сюжет на „Сълзи от Рая“

Главната героиня на сериала е момичето Дженнет, чието име на турски означава „небе“. След смъртта на мъжа си, майка й Арзу решава, че детето ще й пречи да се развива в бизнеса и изоставя момичето. Момичето попада в детски дом. От живота на детето се интересува само баба му.

Момичето от ранно детство се интересува да разбере кои са родителите й. Когато разбира , че е изоставена от майка си на Дженет и става много тежко. Постъпката на Арзу силно наранява детето и посява в душата й различни чувства. От една страна на момичето се иска да намери Арзу, защото тя й и най-близкия човек в живота, но от друга страна таи голяма болка в сърцето си.

Дженет иска да погледнете в очите на жената, която хладнокръвно изоставя детето си. Тя е напълно убедена, че така лесно не би могла да прости на майка си ужасната постъпка.

Момичето пораства и разцъфтява – става много красива, грациозна и женствена, но в същото време, скромна и спокойна.Завършва училище с отличие, постъпва в университет, който също завършва с отличие. Трудно е да повярва човек, че в такава красота и скромност се таи силно желание да отмъсти на своята родна майка за всички болки, преживяни в детството.

Но това не е единствения проблем, който измъчва девойката. Оказва се, че най-добрата приятелка на Дженет също се готви за предателство и прави какво ли не, за да съблазни любимия й. Обяснението на тази постъпка е просто – завист, защото двамата са безумно щастливи, никога не се карат и страстно се обичат.

Но момичето решава да обърне цялото си внимание към търсене на своята майка. Тя узнава, че Арзу е постигнала всичко, каквото е желала години наред. Тя се е превърнала в успешна бизнесдама и е много щастлива. Арзу е станала  уважавана в обществото жена и щастливо омъжена за богат бизнесмен съпруга. И в главата на Дженет идва мисълта за план, с който да отмъсти на майка си. Този план е известен само на баба й.

Дженет решава да се появи в живота на майка й по най-необичайния начин. Какво е замислила обидената девойка и ще успее ли баба й да я вразуми и ще я убеди ли да промени плана си?

Актьорски състав на сериала „Сълзи от Рая“

В снимките на „Сълзи от Рая“ са взели участие актьори, които са известни далеч зад границите на Турция.

Една от тези актьори е Алмила Ада, тя изпълнява главната женска роля – изоставената от майка  Дженет. Заради ролята в сериала момичето трябвало да отреже косите си и напълно да измени вида си – тя боядисва косата си в необичаен за нея цвят.


Алмила Ада в ролята на Дженет в „Сълзи от Рая“

Младата актриса започва своята кариера съвсем неотдавна, но вече можем да я наречем успешна.Много малко от нейните почитатели знаят, че момичето нямало да се появи на екрана, ако не било едно добро стечение на обстоятелствата.

Алмила е родена в Истанбул през 1994 година в творческо семейство.

Нейният баща е известен журналист, а майка й моделиер. Когато била на 2.5 години, момичето било записано в балетна школа и от тогава насетне през целия си живот девойката танцувала. След завършването на балетната школа, Алмила продължали образованието си в Истанбулската държавна консерватория, а след това в Университета за изобразително изкуство Мимар Синар. Момичето имало само една мечта, да стане професионална балерина.

Тя прекрасно разбирала, че за да осъществи мечтите си, не са достатъчно знанията, получени в турските университети и затова заминала за Англия, където продължила обучението си в балетното изкуство. В Англия тя успешно участвала в една театрална трупа, даже имала и европейско турне.

Обучението  траело до момента, в който Алмила не получила сериозна травма – скъсване на сухожилието. Тя била принудена да се върне в Турция, за да се лекува. От този момент започва и актьорската професия на Алмила.

По време на лечението Алмила разбрала за кастинг, които бил организиран в балетната школа. Кастингът бил за ролята на балерина във филма „Отмъстители“. Алмила решила да участва и спечелила кастинга. След това участие тя била заинтригувана от киното и започнала да взима уроци.

След известно време на Алмила се удало да вземе участие в сериала „Част от мен“ с неголяма роля. Но тази роля станала за нея знакова – Алмила покорила не само сърцата на хиляди зрители, но и привлякла вниманието на много режисьори. От този момент тя започнала да получава предложения за участие в различни проекти. Тя успяла да участва в доста изявени и успешни продукции „Обидени цветя“, „Той – легендата“.

Успоредно със снимките в киното Алмила Ада продължава да се занимава с балет и да се снима в реклами. Алмила Ада е рекламно лице на бранда Lancome.

Берк Атан – Селим в „Сълзи от Рая“

Берк Атан става известен, благодарение на ролята си в сериала „Слънчеви момичета“. В сериала „Сълзи от Рая“, Берк изпълнява ролята на Селим, който има романтични отношения с Алмила Ада – в ролята на Дженет.

Берк Атан е роден в неголемия турски град Измир през 1991 година. Той е единствено дете в семейството, но момчето не е скучаело, защото е живял в семейство с много роднини. От ранно детство Берк се увлича от футбол, имало даже период, през който се стремял да стане известен футболист. Бащата на Берк Атан силно го подкрепял в желанието му. Но във времето  стремежите започнали да се изменя. През 2012, той постига победа в конкурса „Най-добър модел на Турция“.

След завършване на училище в младежа, нито за момент не е възниквало съмнение с какво ще се занимава и той решава да започне обучение в актьорско майсторство.

В началото на своята кариера в киното, младият човек получава само епизодични роли, но това не го е отчаяло. Берк разбира, че не му достига опит, за да получи по-голяма роля.

Не обръщайки внимание на това, че вече има успех, Берк Атан не спира да се обучава. По неговите думи, ще приеме себе си като успял актьор едва като прекара в киното не по-малко от 13 години и тогава ще каже за себе си, че е добър професионалист.

Берк Атан печели популярност с малки роли, но и с централни роли като Селим в „Сълзи от Рая“ и „Дръж се мое сърце“.

Почитателите му трябва да са сигурни, че Берк Атан няма да спира дотук.

В сериала „Сълзи от Рая“ взимат участие и други известни актьори като Гюлер Октер и Есра Ронабар.

Сериалът „Сълзи от Рая“ е римейк на известна корейска теленовела. Но както и всички турски сериали, така и „Сълзи от Рая“ е доста наситен със събития и много емоции.

Зрителите ще бъдат увлечени още от първата серия и напрежението ще остане до края на теленовелата. В сериала ще има романтични и трагични сцени.

По време на излъчването на сериала, зрителите ще могат да си поплачат над болката на Дженет и да се порадват на успеха и над прошката, която младото момиче прави на майка си в сериала „Сълзи от Рая“.


 

Оценете статията
(0 гласа)

 

Сълзи от Рая какво предстои в сериала

Дженет в следващите серии на "Сълзи от Рая" получава студен душ  в желанието да се разбере с майка си

Мечтите на Дженет, когато се срещна с майка й, рухнаха на парчета. Думите чути от жената, която тя счита за своя майка, я карат да страда дълбоко.

Мукадес, която е изписана от болницата, трябва още няколко дни да остане на легло. Дженет се грижи за нея, сякаш е дете. Тъй като Мукадес не може да говори, тя не е в състояние, да й разщаже онова, за което са говорили с Арзу.

Дженгиз също, както и Арзу ще поиска да държи Дженет по-далече от тяхното семейство, когато научи истината.

Дженет разказва на Селим в следващите епизоди на "Сълзи от Рая", какво разочарование е преживяла тя, след срещата си с майка си. Селим я увещава, че трябва отново да разговаря с майка си, тя го слуша и отново иска да я види. Обаче, тя отново получава отговоря, който разрушава мечтите й.


Сема, която се опитва да спаси себе си и своя син Махир, приема, че е намерила всякакви доказателства. Но, тя не е взела под внимание едно нещо – умът на Арзу.

Арзу получава фотографии в епизодите на "Сълзи от Рая", заснети от Дженгиз и измисля такъв сценарий, защо тя е сменила името си, че в края на деня пред Ръза унижените ще бъдат само Сема и Махир.

При всеки удобен случай Орхан се озовава до Дженет и прави всичко, за да я върне при себе си. А Мелиса, която се прави на дружелюбна пред Дженет, ще направи така, че тя да погледне по различен начин на случващото се. В края на краищата и след подкрепата на Суна, се връща на работа. Тя неволно обижда Селима.

Нилгюн и Дженгиз узнавайки, че Дженет търси приятеля си от детството Али, започват опасна игра.

На партито по случай рождения ден Орхан в сериала "Сълзи от Рая", нито за минута не се отделя от Дженет. А Селим, въпреки че се старае да скрие ревността си, остава недоволен от случващото се. Мелиса се възползва от възможността да привлече Селима на своя страна, казва че по нейно мнение Орхан и Дженет са много красива двойка.

Дженет, която желае да тръгне по-рано от партито, се сблъсква лице в лице с горчивата истина в "Сълзи от Рая"...

Оценете статията
(0 гласа)

Какъв е финалът на хитовия сериал "Сълзи от Рая"?

Човек не може да стане враг на своята сестра или брат. Тази връзка е непоклатима, с неписани правила. Мелиса доста късно забелязва тази връзка. За да спаси живота на своята майка и своя собствен живот, те се обръщат за помощ към човек, на когото могат да се доверят. Към Дженет. Арзу не вижда друг изход, как да се омъжи за Джихан. Заради живота на своята дъщеря, тя ще пожертва своя собствен живот. Само че, Дженет и Мелиса не биха желали да допуснат това. За да спрат тази сватба, с помощта на Селим, те стъпват на опасен път. Кая намира начин, за да възпре Джихан. Туран иска да закрие всички свои сметка, за да спрат да се занимават с него. От една страна момичето се опитва да спаси своята майка, а от друга страна Кая иска да държи на страна Джихан. Арзу не зная нищо за произтичащото, докато седи на сватбената маса. Ако момичето не успее да спаси Арзу, то тя ще стане най-голямата жертва.


Ще спрат ли сълзите на финала на "Сълзи от Рая"?

Гневът на Джихан се усилва и негови жертви ще станат Дженет и Мелиса. Арзу е готова да рискува всичко, заради дъщеря си. Ако се налага заради това да пожертва живота си, то тя е готова да го направи.

Какво е поведението на Арзу на финала на "Сълзи от Рая"?

Когато дойде време да се договорят, Арзу отдавна е взела решение. Няма нещо, за което тя не е готова да го направи, заради детето си. Въпреки че е тежко, действието си заслужава. Тя сега е силна жена, която потвърждава, че ще направи, това, което е необходимо. Тя е майка! Всичко, което е преживяно, тежката разплата, загубите, всичко си е заслужавало. Сега миналото остава назад, настъпва първия ден от бъдещето. Новата история, заедно с дъщеря й!...

Напрежението, динамиката, семейните ценности, любовта, всички тези ценности, засягат финала на "Сълзи от Рая"!

 

Рекламни

loading...