Реклама


ФЕЙСБУК СВАЛЯЧ ИЗЛЪГАЛ 11 ДАМИ САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ

Оценете статията
(0 гласа)

Съвременен Ромео от благоевградския град Якоруда успя да разбуни духовете във фейсбук, след като само в рамките на няколко дни успял да оплете в мрежите си и поетичните си обяснения 11 жени, съобщи Struma.bg,цитирана от 24chasa.bg.

Сред „жертвите" му са българки, работещи в страната ни и в Италия. На всяка от тях Нури Джурин поетично се обяснявал в любов и за няколко седмици успял да убеди всяка от тях, че тя е жената на живота му.

Истината излязла наяве, след като две приятелки си разменили във Фейсбук негови еднотипни съобщения, с които той им свалял звезди от небето с едни и същи думи и изрази. Вбесена, една от тях веднага създала нарочна страница, озаглавена „Внимание, Любовен Виртуален Измамник", която от седмица се върти в социалната мрежа и едни от най-посещаваните сайтове на българи, живеещи в чужбина.

Още същия ден Ромеото е разпознат от още 9 дами, които също си кореспондирали усилено с него и по същата схема живеели с мисълта, че са открили голямата любов в лицето на Нури Джурин от Якоруда.

Якорудският Ромео се представял за бивш артист, строител, барман, фотограф, приятел на покойния актьор Чочо Попйорданов и настоящ поет с 3 стихосбирки зад гърба си, които обаче не могат да бъдат открити в интернет.

Последна промяна на Четвъртък, 17 Октомври 2013г. 14:37ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...