Реклама


ИЗВЕРГ СЕ ГАВРИ С ДЕЦА И ЖЕНИ

Оценете статията
(0 гласа)

Васил Златев Кънчев, блудствал със 7-годишно момиченце, хващал за гърдите и по-голямата си дъщеря, когато била все още на 13-14 години. Това разказва съседка на сеймейството му, цитирана от Флагман.

Често от "Къщата на ужасите" в Камено се чували викове за помощ и писъци, но хората били свикнали, не закачали семейството на Васил, който живеел с Нели и трите им деца. Скоро петимата заминали на работа в Гърция, но две години по-късно Васил се прибрал у дома в много тежко психическо състояние и белези по лицето и тялото. Разбрало се, че в Гърция е посегнал сексуално на съпругата на работодателя си, а след това шефът му лично го наказал. Постепенно Кънчев започнал да продава вещи от дома си, а след това дори и оградата на двора. Крадял, за да пиянствал. Носели се слухове, че е изнасилвал възрастни жени, които обаче си мълчали от страх. „Дано никога не го изкарат от лудницата", надяват се в Камено.

На 5 ноември 2013 г. 7-годишната Марияна и по-малката ѝ 5-годишна сестра Златка се люлеят на двете люлки на детската площадка пред бл.1 е село Камено.

„Видях че край децата се върти Васил, но и през ум не ми мина, че може да посегне", разказва продавачката от близкия супермаркет. След известно време Васил и двете момиченца влезли в магазина и попитали за сладолед. „Заради есента вече бях спряла да зареждам, но Васил продължи с думите: „Не искате ли да ви взема по един шоколад?" Децата викнаха в един глас „да", казва още продавачката.

49-годишният мъж плаща за двата шоколада и те излезли от магазина. Малко по-късно жената от магазина забелязала, че Васил странно се е надвесил над по-голямото от момичетата. После тримата изчезнали.

Къщата на бившия монтажник от ПМУ - Бургас се намира на около 200 метра от бл. 1. Оказало се, че мъжът изпратил по-малката сестра до дома ѝ с обяснение, че с Мариана има работа. Отвел я у тях, а вътре започнал да я насилва. Понеже е бил пиян, Васил не могъл да осъществи полов акт. Устата на детето през цялото време е била завързана с парцал.

След около час и половина-два той извел жертвата си, като преди това я заплашвал, че ако разкаже на някого за случилото се, той ще я убие. Детето се прибрало вкъщи, а съседите и баща ѝ вече я издирвали с полиция. Детето е закарано веднага в болница. Около 22 часа е бил Васил бил намерен в кварталната кръчма и задържан.

Преди години семейството на Васил пристигнало в Камено от близкото село Кръстина. Купили къщата близо до центъра. Васил има завършено средно образование и станал такелажник в ПМУ - Бургас. Бил женен, но съпругата му скоро го напуснала. Нели е втората му жена, от която има момче и две момичета, които сега са на 25 г., 23 г. и 22 г. и живеят в Гърция.

„Не беше стока още по онова време, когато имаше ред. Не спираше да тормози майка си. Една сутрин се чу, че Митра се е обесила, не помним какво установи аутопсията, но достатъчно много хора знаем, че преди да си сложи въжето е била изнасилена от сина. След това има-няма месец баща му почина от мъка, без да каже истината", разказват съседите.

 

 

24chasa.bg

Последна промяна на Сряда, 13 Ноември 2013г. 09:12ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...