Реклама


"Сълзи от Рая" - Дженет се сбогува с мечтите си

Оценете статията
(0 гласа)

 

Сълзи от Рая какво предстои в сериала

Дженет в следващите серии на "Сълзи от Рая" получава студен душ  в желанието да се разбере с майка си

Мечтите на Дженет, когато се срещна с майка й, рухнаха на парчета. Думите чути от жената, която тя счита за своя майка, я карат да страда дълбоко.

Мукадес, която е изписана от болницата, трябва още няколко дни да остане на легло. Дженет се грижи за нея, сякаш е дете. Тъй като Мукадес не може да говори, тя не е в състояние, да й разщаже онова, за което са говорили с Арзу.

Дженгиз също, както и Арзу ще поиска да държи Дженет по-далече от тяхното семейство, когато научи истината.

Дженет разказва на Селим в следващите епизоди на "Сълзи от Рая", какво разочарование е преживяла тя, след срещата си с майка си. Селим я увещава, че трябва отново да разговаря с майка си, тя го слуша и отново иска да я види. Обаче, тя отново получава отговоря, който разрушава мечтите й.


Сема, която се опитва да спаси себе си и своя син Махир, приема, че е намерила всякакви доказателства. Но, тя не е взела под внимание едно нещо – умът на Арзу.

Арзу получава фотографии в епизодите на "Сълзи от Рая", заснети от Дженгиз и измисля такъв сценарий, защо тя е сменила името си, че в края на деня пред Ръза унижените ще бъдат само Сема и Махир.

При всеки удобен случай Орхан се озовава до Дженет и прави всичко, за да я върне при себе си. А Мелиса, която се прави на дружелюбна пред Дженет, ще направи така, че тя да погледне по различен начин на случващото се. В края на краищата и след подкрепата на Суна, се връща на работа. Тя неволно обижда Селима.

Нилгюн и Дженгиз узнавайки, че Дженет търси приятеля си от детството Али, започват опасна игра.

На партито по случай рождения ден Орхан в сериала "Сълзи от Рая", нито за минута не се отделя от Дженет. А Селим, въпреки че се старае да скрие ревността си, остава недоволен от случващото се. Мелиса се възползва от възможността да привлече Селима на своя страна, казва че по нейно мнение Орхан и Дженет са много красива двойка.

Дженет, която желае да тръгне по-рано от партито, се сблъсква лице в лице с горчивата истина в "Сълзи от Рая"...

Последна промяна на Понеделник, 13 Май 2019г. 14:08ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...