Реклама


"Сълзи от Рая" - сериал с драматични епизоди

Оценете статията
(0 гласа)

Сълзи от Рая" е турска адапация от 2017 г., която пресъздава едноименен корейски сериan и разказва разтърсващата история за кармична връзка между майка и дъщеря. Известният режисьор Садула Челен и продуцентът Али Гюндогду избират брилянтен актьорски екип, който се ангажира с нелеката задача да предаде правдоподобно на зрителите емоциите на една дълбока човешка драма "Сълзи от Рая". Арзу Сойер (Ерза Ронабар) решава да изостави току-що родената си дъщеря и започва нов живот, изпълнен със слава и благополучие. Амбициозна и безчувствена, тя притежава всичко, което една жена би могла да желае.

С помощта на баба си изоставената дъщеря Дженет (Алмила Ада) оцелява и се превръща в млада, умна и чистосърдечна девойка, която сама се бори с живота. Отраснaла без майчино присъствие и обич, Дженет разчита единствено на баба си и приятеля си от детството Али, който изчезва от живота й, когато е осиновен от приемно семейство. Девойката се труди неуморно, учи прилежно и е една от мaлкото отличници в курса по архитектура. Това й помага да намери мечтаната работа в строителната компания на семейство Сойер, разказва сериалът "Сълзи от Рая".


Съдбата отново среща Арзу с пораснaлата й дъщеря. Когато забелязва белега на Дженет, тя осъзнава, че детето, което е захвърлила навремето, е новопостъпилата архитектка в нейната компания. Вместо да се възползва от втория шанс, който животът й дава и да поправи грешката си от миналото, Арзу решава да се освободи от Дженет, която според нея заплашва да срине досегашния й безоблачен живот.

Селим (Берк Атан), главен инженер в компанията, е силно привлечен от Дженет. Връзката му с Дженет е посрещната с неприязън от Арзу, която планира да го ожени за другата си дъщеря Мелиса (Зехра Йълмаз). Сериanът, заснет в Истанбул, открехва портите към многоликия град и неговите обитатели. Следвайки линията на сюжета, зрителят има възможността да надникне в богатите имения и бедните квартaли, да усети аромата на традициите и туптящото сърце на съвременния забързан градски живот.

Драмата в сериала ще ни заведе в един неочакван финал в "Сълзи от Рая".

Източник: "ТвСага"

Login to post comments
 

Рекламни

loading...