Реклама


"Сълзи от Рая" - в следващия епизод на сериала

Оценете статията
(0 гласа)

 

В следващите епизоди на "Сълзи от Рая" ще разберете причината заради която Арзу изостави дъщеря си Дженнет

Мукадес заварва Арзу в градината. Арзу я напада с груби думи. Арзу се отрича от Дженет и признава за своя единствена дъщеря Мелиса. Селим не откликва на чувствата на Мелиса. На път за дома тя отклонява волана на автомобила и Селим катастрофира. Дженет пристига в дома на Арзу да търси баба си. Мукадес настоява Арзу да се извини на Дженет. Селим и Мелиса се отървават невредими след произшествието. Мелиса продължава да настоява за любов и внимание. Селим е отблъснат от унижението, на което тя се подлага. Дженет отвежда баба си, а Арзу се разридава. Селим отвежда заспалата Мелиса в дома й.

Дженет и Мукадес си дават дума да не позволяват на Арзу да ги огорчава повече. Селим и Дженет мечтаят един за друг. Нилгюн живее в постоянен страх, че Селим ще бъде застигнат от беда. Тя често си спомня и ридае за изгубеното си дете. Нилгюн посреща утрото в неговата стая. Нейните близки са разтревожени за състоянието й.

Махир не одобрява безотговорното поведение на Мелиса. Налага й наказание да не излиза от къщи. В дома на Арсой Нилгюн и Дженгиз все още пазят играчката на осиновеното им дете Али.

Орхан и Селим с нетърпение очакват появата на Дженет във фирмата. Тя обаче е решена да не се среща с Арзу и започва работа в крайбрежния ресторант на Суна. Арзу се опитва да умилостиви отчуждения си съпруг, канейки го на романтичен уикенд, но той не се поддава на увещанията й.Арзу предупреждава Селим, че ще изгуби позициите си във фирмата заради неблагоразумното увлечение по Дженет.

Нилгюн обвинява Дженет, че е застрашила живота на Селим с безотговорното си поведение предишната нощ. Орхан е пленен от чара на Дженет и въпреки опитите на Селим да го възпре, настоява да я посети. Дженет не желае да поощрява симпатиите на Селим заради предупреждението на Арзу да не пречи на предстоящия годеж на Селим и Мелиса.

За разлика от съпругата си Сема, Ръза одобрява Арзу. Той смята, че Махир завижда на успеха на съпругата си и съветва Арзу да прояви усилие за сближаването им.


Воден от емоциите си Селим посещава Дженет в ресторанта. Мукадес научава, че има сърдечни проблеми. Селим си спомня за детството и за момиченцето, с което е прекарал най-хубавите си моменти. Той все още не може да разпознае в него порасналата Дженет, с която са били отглеждани заедно в приюта.

Селим разкрива чувствата си пред Дженет, но следвайки заплахите на Арзу, тя отхвърля чувствата му. Селим се зарича да не се отказва от Дженет.

Тахир и Йозлем отново се срещат. Йозлем е решена да потърси финансова помощ от влюбения Махир и се надява той да я спаси от банкрут.

Мукадес със сълзи на очи чете писмата на малката Дженет до майка и. Тя с умиление си спомня за надеждите на детето, че един ден майка му ще се завърне при него. Дженгиз се чувства виновен пред Селим, че с Нилгюн досега не са проявили смелост да разкрият пред него истината за произхода му .

Арзу случайно научава, че Махир има връзка с Йозлем. Въпреки че не обича Тахир, гордостта й е наранена. Тя не може да позволи на никоя жена да заплаши стабилността на семейството й. Арзу се среща с Йозлем, съзнателно наранява бедрото си и заплашва да обвини Йозлем за причинената й рана. Йозлем е уплашена и признава на Арзу, че е с Тахир заради парите, защото са й необходими.

Селим е нетърпелив в желанието си да бъде близо до Дженет. Арзу привиква на помощ Ръза и Сема. Тя е загрижена за честта на семейството и не желае да уведомява полицията за стореното от Йозлем. Ръза сам се заема да въздаде справедливост. Мелиса проследява Селим и по подобие на майка си заплашва Дженет да не пречи на взаимоотношенията и с него.

Ръза укорява Махир и го заплашва, че ще го лиши о тнаследство. Научила за болното си сърце, Мукадес настоява Арзу да признае Дженет за свое дете, за да не остане момичето само в живота.

Тахир моли жена си за прошка. Ръза дава пари и самолетен билет за Америка на Йозлем и очаква тя да не се завръща повече. Селим, Емре и Дженет са на лодка и отиват на риболов. Той признава на Дженет любовта си. Дженет с радост разбира, че Селим не е сгоден за Мелиса.

Мукадес изпраща по пощата на Арзу писмата на малката Дженет до майка й. Дженгиз подарява на Арзу красива брошка. Орхан отвежда семейство Сойер, Дженгиз и гостите от Дубай на обяд в рибния ресторант на Суна и Орхан предлага на Дженет да замине за Дубай и да работи за фирмения проект.

Дженет се колебае дали да приеме предложението и не е склонна да изостави баба си сама.


Арзу посещава дома на Мукадес и връща писмата. Мукадес моли бившата си снаха да се погрижи за внучката й. Арзу признава на Мукадес, че е била изнасилена и е сключила брак със сина и по принуда. Селим усеща, че Орхан ще бъде негов силен съперник в любовта. Съкрушена от думите на Арзу, Мукадес получава сърдечен удар. В ръката си държи брошката на Арзу.

Източник: ТвСага

Последна промяна на Четвъртък, 23 Май 2019г. 13:17ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...