Реклама


Зехра Йълмъз има любим, който е нейн колега, не го ревнува

Оценете статията
(0 гласа)

 

Зехра Йълмъз е родена в Мерсин през 1992 г. На пет години Зехра и семейството й се преместват в Баку, където баща й получава работа като агроном. Тя определя себе си като полиглот, тъй като владее руски, азербайджански, английски и турски език. Зехра харесва Баку и пази топли спомени от престоя си там. Твърди, че двете нации споделят много общи черти, а на снимачната площадка й помага строгата дисциплина, с която е израснала: "Спомням си, че се страхувах в клас, но истината е, че в Баку получих отлично възпитание и образование. Още тогава се запалих по театъра, спорта и музиката." Зехра винаги е изпитвала носталгия по Турция. Преди седем години се завръща в родината, за да следва кино и телевизия в университета в Мармарис. През лятото тя често посещава и родния Мерсин, където семейството й все още притежава къща. Зехра от малка играе тенис и с този спорт поддържа здрави тялото и духа си. Член е на Истанбулския тенис клуб. Обича комедиите и холивудските филми, а любимият й режисьор е Уди Алън.

Актьорството за Зехра е безгранично понятие. Допадат й персонажи, при които има драма, страдание, сълзи. Когато за пръв път прочита сценария на "Сълзи от Рая", тя е завладяна от историята на Мелиса. Дори изрусява косата си за образа на героинята. Зехра определя Мелиса като амбициозно момиче, което би направило всичко в името на любовта си. Материално осигурена, без грижи и проблеми, тя фокусира живота си върху обичта към Селим. Единствената й цел е да бъде с него. Въпреки че Селим я възприема само като приятелка, Мелиса вярва, че един ден той ще я забележи и ще я пожелае. Зехра има огромния шанс да играе редом с Есра Ронабар и смята, че двете са успели да изградят много правдоподобни отношения на майка и дъщеря. Гордее се още, че неин режисьор в сериала е прочутият Садула Челен.

За разлика от своята героиня и несподелената й любов Зехра вече шест месеца има щастлива връзка с младия певец Джем Белеви (Дениз "Любов на инат"), с когото прекарва безгрижни уикенди на морския бряг. "В реалността аз не съм толкова безстрашна и обсебена като Мелиса и не мога да преследвам мъж, който не ме обича. Докато не срещнах Джем, бях затворена в черупката си. Той ме освободи от нея и сега вярвам, че любовта е безкрайно и искрено чувство. Влюбена съм за пръв път в живота си. Ние се разбираме прекрасно", споделя актрисата. Зехра и Джем се запознават преди четири години, когато учат заедно в университета.

Сближават се, след като той я кани за участие в музикална продукция. От тогава са неразделни. За разлика от Мелиса Зехра не ревнува своя любим. Двамата често четат писмата на негови почитателки и се забавляват. Според Зехра ревността владее тези, които не притежават любовта на партньора. Тъй като е сигурна, че сърцето на Джем й принадлежи и изпитват взаимно доверие, тя е спокойна. Актрисата вижда бъдещето си с Джем, но те все още живеят отделно и според нея, това подържа връзката им.

Източник: "ТвСага"

Последна промяна на Петък, 11 Октомври 2019г. 16:27ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...