Реклама


"Сълзи от рая": Арзу и нейната мъка

Оценете статията
(0 гласа)

В последния епизод на „Сълзи от Рая” Кая изкупва греховете си пред Арзу и тя му дава прошката си

Щастлив е финалът на „Сълзи от Рая”– любовта тържествува, злодеите си получават заслуженото, сестрите се сближават наистина и Арзу най-после намира покой.

Преди това Кая, в опит да помогне на безжизнения Халил, попада в капана на Туран. Арзу е принудена за пореден път да се приготви за сватба с нелюбим. Селим и Мелиса проследяват лекаря, който се грижи за пострадалия. Разбират за измамата на Джихан. Дженет разбира, че баща й е изчезнал. Сема подкрепя бившата си снаха в деня на сватбата.

Селим и дъщерите на Арзу успяват да задържат ранения. Младежът отива с него на сватбата, за да я спре. Джихан обаче е преместил мястото на подписването. Води Кая, за да види как Любовта на живота му се жени за врага му.

Бащата на Дженет се освобождава от Туран. Селим нахлува с ранения. В суматохата охраната на Джихан стреля по Кая. Похитителят бяга от местопрестъплението. Полицията арестува Кая.

Джихан пленява дъщерите на Арзу. Йозлем узурпира мястото на бившата на Махир. Сема е потресена. Тя разкрива на сина си саможертвата на Арзу.

Джихан държи момичетата в хижа. Отвежда ги на сутринта до морето. Сестрите най-после се сближават истински. Обажда се на Арзу, за да поиска Кая в замяна на децата й. Йозлем посещава Нилгюн, за да я вразуми и да даде благословия на Селим да се ожени.

Действието в „Сълзи от Рая” се пренася четири месеца по-късно. Арзу отива на гроба на първия си мъж. Иска прошка, че се е срамувала и не е идвала на поклонение. Пънар дава покана за сватбата на Дженет и Селим.


Сема е станала баба на Реза и се забавлява с него. Арзу съжалява, че не е спасила Кая. В съня й обаче той се сбогува с нея. Нилгюн получава прошка от сина си и отива да вземе булката от дома на майка й.

Дженет и Селим се женят. Мелиса се забавлява и дори успява да се влюби в Джем. Най-щастлива на  финала на „Сълзи от Рая” е Арзу. Тя е майка на дъщери, които вече много се обичат.

 

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...