Реклама


МАНИЯ ЗА САМОАНАЛИЗИРАНЕ
(5 votes, average 4.20 out of 5)
ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Симптоми на паническо разстройство

 

 

 

Самоанализиране при паническо разстройство

Самонаблюдението става  основен спътник.

Следите постоянно тяло си за остри болки и странни усещания.

Страдащите изследват физическите и умствени си възможности, за да приемат или отхвърлят следи за съществуване на физическа или умствена болест.

Има дни, когато се опитват да накарат мозъка  да спре да анализира, за да си починат. Но разбират, че е трудно да прекъснат да мислят и да се себе наблюдават.

 

 

 

 

 

 

Коментари  

 
+1 #3 Мария 2015-09-07 21:53
Майко мила! А аз си мислех, че полудявам, че не мога да контролирам нещата, а всъщност мога, защото нито за миг не съм се подала на ужасяващите мисли които ме съсипваха и благодаря на Господ за това, че ми дава тези сили :roll: Цялото това изпитание е кошмар, един ужас от който искаш просто да се събудиш......пожелавам успех на всички в това изпитание :-|
 
 
+1 #2 Мирослав 2011-12-30 14:51
Колко си права "адиса",казвам го като човек,който преживява подобен род отношение на хора,които нито знаят защо,нито знаят как,нито до кога да продължат!
Чудя се никой ли не трябва да завърши еволюцията,за да е еднакъв света и поносим за всеки!
 
 
+7 #1 адиса 2011-06-21 10:43
Мисля, че е пресилено това да се нарече мания - по-скоро трябва всички хора точно това да правят - ако всички се самоанализират и си намират грешките светът ще бъде по-добро място за всички ! Не разбирам защо болестта се лепва на умните и разсъдливите, а не се намери източникът на тяхната чудна реакция - според мен източник на паническата атака е отношението на всички грубияни и невежи в определен момент (от близкото или далечното минало на потърпевшия), които с глупостта и самонадеяността са станали причина да всяват страх в нормалните чувстващи хора! Нека да се нарекат точно тези лоши и невъзпитани болни от болест наречена "убиец на чувствителни лица"!
 
 

Рекламни

loading...